Inertial Drift: játékmód-összefoglaló a driftelésre építő versenyből [VIDEO]

A Level 91 Entertainment játékát a PQube fogja kiadni, és jobb később, mint soha: nem sokkal a megjelenés előtt részletezték, hogy milyen játékmódokra számíthatunk az Inertial Driftben.

A Practice nevéből adódóan gyakorlásra biztosít terepet. Csak mi, az autónk, és az út – itt megszokhatjuk a játék kezelését, vagy az új járgányunkat, miközben nem kell tartanunk a riválisainktól vagy a téttől. A Ghost Battle is edzésre jó, de itt már lesz vetélytársunk egy szellem képében. A szellemet más játékosok hozták létre az ő versenyidejükkel. Itt is megtanulhatjuk, hogy a vetélytársaink milyen megközelítést alkalmaznak. Ezzel sok időt nyerhetünk a versenyek során. A Time Attack a leggyorsabb kör eléréséről szól, ezt nem is kell nagyon magyaráznunk.

A Race a legfontosabb, hiszen a nevéből kitalálhatjuk, hogy versenyezni fogunk. Izgalmas kocsik, mind a Phase Shift Impact Prevention Systemmel. Ezt lefordítani nem szükséges, ha kimondjuk, hogy ezzel elég a helyes versenyív megtalálására koncentrálnunk. De félni nem kell, a húsz versenypálya során lehetőségünk lesz lefejelni a falat a gépjárművünkkel. A Duel a párbajról szól, és itt a cél az lesz, hogy minél nagyobb távolságot teremtsünk az ellenfelünktől. (A Need For Speed: Underground 2-ben is ez volt a cél az utcai ellenfelekkel szemben.)

Az Endurance módban egyedül versenyzünk, de itt azon lesz a hangsúly, hogy a következő checkpointot időben elérjük. A Style pedig a versenystílusunkról szól, és itt is lehet kombózni, ám az ütközés büntetéssel jár (ez pedig lényegében a Need For Speed: Underground driftversenyei, csak utcai köntösben).

Az Inertial Drift (ami mintha véletlenül egy bizonyos Initial D-re hasonlít a nevében, vajon miért…?) szeptember 11-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, illetve PC-re (ezen belül is Steamre). Ízelítőképp érdemes lehet a demót kipróbálni – ezt szintén a Steamen találhatjuk. Az animált nyitófilmet is publikálta a Level 91 Entertainment és a PQube.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu