AWAY: The Survival Series: főszerepben egy törpe erszényesmókus [VIDEO]

A Breaking Walls egy olyan koncepcióval jelentkezik, amit ilyen formában talán még sohasem láthattunk.

Szóval a fejlesztők bejelentették, hogy az AWAY: The Survival Series PlayStation 4-re és PC-re készül, és 2021 elején el is indul a projekt, aminek a Steam-oldala több információt is közöl a játékról, amiben a főszereplő tényleg egy törpe erszényesmókus. (Angol sugar glider az állat a neve.)

Szóval az AWAY: The Survival Series a távoli jövőben játszódik, és több természeti katasztrófa történik, ami a bolygó minden fajára veszélyt jelent. A játékot a természetfilmek inspirálták (nem a 18+ karikásak… hanem a dokumentumfilmek), és egy külső nézetes kalandjáték műfajával próbálja a törpe erszényesmókus utazását előadni. Egy hatalmas vihar csap le a Földre, és nagy területeket kell átjutnunk, hogy biztonságba juthassunk. Az erdő lombjából kiindulva egy természetes túrán fogunk részt venni, de eközben figyelemmel kell lennünk a ránk leselkedő veszélyekre – a vadvilágból lesz ugyanis pár olyan lény, ami minket elfogyasztana reggelire, ebédre, vacsorára (tetszőlegesen kiválasztandó).

A törpe erszényesmókus meg szeretné menteni a családját, de a történet során egyre mélyebbre jutunk a vadvilágban. Új környezet = új ellenfelek = új kihívások. De persze a vihart se felejtsük el, mert az majd szépen lemos minket – akár szó szerint is – a pályáról. Mivel ez az állat képes siklani is, ezért nem fogunk állandóan a földön járni. Más állatokat is irányíthatunk, hogy más szemszögből is láthassuk a világot (akár egy bogár felett is átvehetjük az irányítást). A lopakodásra kell figyelnünk a nagyobb állatokkal szemben, de a kisebbekkel leszámolhatunk. A soundtracket pedig a díjakat is elnyert Mike Raznick szerezte (a BBC-nek is komponált már – a Life, illetve a Planet Earth II természetdokumentumok zenéi mögött is ő állt).

A tervek szerint a Breaking Walls valamikor 2021 elején fogja kiadni az AWAY: The Survival Series-t PlayStation 4-re és PC-re. Egy sikeres Kickstarter után várjunk rá.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu