Far Cry 3 ingyen letöltés a kínai Ubisofttól! Ez nekünk nem kínai!

Az ingyenes The Division után a Far Cry 3-at is ingyen bezsákolhatod – csak egy kicsit kell kínai szövet olvasnod – de ne izgulj, érteni nem kell kínaiul.

A Ubisoft ismét nagylelkű velünk – a szeptember 1-jén indult The Division akció után máris hozzánk vág egy másik hatalmas klasszikust. Nem másról van szó, mint minden idők egyik legizgalmasabb főgonosz figurát szerepeltető Far Cry 3-ról, amelyet egy kis trükközéssel teljesen ingyen a magadévá tehetsz.

A dolog érdekessége, hogy a kínai Ubisoft webshopba kell elcsattogni, ahol igencsak akciós áron, egy tál rizs… akarom mondani 0 jüanért vesztegetik a játékot. A 0 jüan azonban jelen esetben nulla forintot is jelent, magyarán Magyarországról is letölthetjük ingyen a Far Cry 3-at. Ehhez a következő lépéseket kell megtenned:

  • Először is lépj be a Uplay fiókodba telefonról a store.ubi.com oldalon.
  • Kattints erre a linkre szintén a telefonodon. (Ha nem telefonról teszed, akkor különféle beütendő kódokkal problémázik.)
  • Ha kapsz egy zöld és fehér gombot kék kerettel, akkor kattints a fehérre. Ennek köszönhetően továbbra is a kínai oldalon maradsz, nem irányít téged át a rendszer az európai oldalra
  • Ezek után kattints a kék gombra, ami mellett az alábbi szöveg található: ¥0.00 ¥88.00
  • Ha mindent jól csináltál egy „ALL GOOD” felirat ugrik fel a kijelzőn. (Képzelj utána egy feltartott hüvelykujjú, mosolygós kínait.)
  • Zárd be a böngésződ, indítsd el a Uplayt töltsd le és jó szórakozást a játékhoz.

Ez dolog pozitívuma, hogy ez teljesen legális és korrekt megoldás, nem kell kínai proxy-val, vagy VPN-nel sem szüttyögnöd. Én meg is végig mentem rajta és már ott figyel a Uplay könyvtáramban a játék. Elképzelhető egyébként, hogy az európai fiókokba is beengedik majd az ingyen Far Cry 3-at, de ha nem akarod ezt a bizonytalan dolgot megvárni, akkor itt van most a lehetőség.

A Far Cry 3-at ingyen szeptember 8-án 13:00-ig tudod beszerezni a fenti módszerrel, a telefonod segítségével. Ne maradj le erről az egyedi alkalomról!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu