Spider-Man Remastered PS5: na EZT a változtatást nem láttuk jönni! [VIDEO]

Felkerültek a PlayStation blogra a Marvel’s Spider-Man Remastered részletei és egy új trailerben megcsodálhattuk a környezetet és… az ÚJ Peter Parkert is! Igen, jól olvastátok: a következő generációs PS4-es Pókember játékben szó szerint egy teljesen új Peter Parkert kapunk.

Szerdán a Sony új részleteket jelentett be a Marvel Spider-Man Remastered-jéről, a Marvel’s Spider-Man frissítéséről a Sony következő generációs konzoljára, a PlayStation 5-re. A játék néhány várható frissítést tartalmaz, például jobb grafikát, magasabb frame rate-et, és néhány új Pókember ruhát. Ugyanakkor néhány egészen váratlan változást is tartalmaz … például Peter Parker vadonatúj arcát.

A Sony PlayStation Blog új bejegyzése szerint Peter Parker arcmodelljét megváltoztatták a játék remasterelt változatában, amelyben John Bubniak arca helyett Ben Jordanét, egy másik modellét láthatjuk. A blogbejegyzés elmagyarázza, hogy a játék újrakészített verziójának lehető legjobb látványának előteremtése érdekében a fejlesztői csapatnak jobb hasonlóságra volt szüksége a Jurij Lowenthal által megszólaltatott Spider-Man külsejéhez.

No és persze, egészen véletlenül, ez az új Peter Parker történetesen egy kicsit jobban hasonlít az MCU Peterére, Tom Hollandra, mint az előző színész.

James Stevenson, az Insomniac közösségi igazgatója néhány részletet ismertet a játék új, következő generációs látványvilágával kapcsolatban. A játék remasterelt verziójának frissítései magukban foglalják a visszaverődések és árnyékok sugárkövetését, valamint egy új teljesítménymódot, amelynek köszönhetően a látvány másodpercenként 60 képkockával követi az eseményeket az előző 30 helyett. A remasterelt játékhoz néhány új pókgúnya is jár, köztük egy olyan, amely Andrew Garfield filmjeire épül az Amazing Spider-Man filmekből.

Forrás: PlayStation blog

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu