Menu

Sniper Ghost Warrior Contracts 2: késni fog a PlayStation 5 port

A korábban City Interactive néven elhíresült CI Games nem halasztotta el a mesterlövészkedés többi verzióját, így csak a PlayStation 5 port esetében számolhatunk be egy halasztásról.

A CI Games „váratlan technikai hibák” miatt határozott úgy, hogy a Sniper Ghost Warrior Contracts 2-t elhalasztja PlayStation 5-ön. Sajnos fogalmunk sincs, hogy mennyi ideig tolták el a játékot a Sony új konzolján, ugyanis csak annyit írtak, hogy „2021-ben később” lesz esedékes itt a megjelenés, míg a PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, illetve PC (Steam) változatok számára az eddig kitűzött megjelenési dátum változatlan.

A PlayStation 5-ös halasztás miatt a CI Games úgy döntött, hogy a Sniper Ghost Warrior Contracts 2 első nagyobb DLC-jét (ebben egy új, nagyobb pálya lesz több új szerződéssel: nem véletlenül vagyunk mesterlövészek) mindegyik platformon ingyenessé fogja tenni, de erről is csak később fog a lengyel csapat további részleteket közölni. Az viszont már fix, hogy aki PlayStation 4-en megveszi a játékot, ingyenesen frissíthet a PlayStation 5-ös verzióra. Erről annyit árultak el, hogy natív 4K felbontás lesz (vajon tényleg?), a látványvilág és a textúrák javulni fognak, továbbá a töltési idők esetében is megfigyelhetünk egy kiadós csökkenést.

Tobias Heussner, a CI Games felelős producere a sajtóközleményben azt írta, hogy nem látták előre ezeket a technikai hibákat a PlayStation 5-ös verzióban. Biztosítani szeretné a játékosokat arról, hogy a „nagyon tapasztalt, professzionális és elkötelezett csapatuk” keményen dolgozik a platformtulajdonossal (Sony) és az engine készítőjével (Crytek, ugyanis a CryEngine-t használják), hogy a PlayStation 5-ös közösségnek is elhozhassák a csúcsminőségű mesterlövészkedést. Hozzátette, hogy a PlayStation 4 > PlayStation 5 frissítés ingyenessége kiterjed a lemezes példánnyal rendelkező játékosokra is (igaz, a PlayStation 5-ből így nem lesz elegendő a PS5 Digital Edition).

A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 amúgy június negyedikén fog megjelenni Xbox Series X-re, Xbox Series S-re, PC-re (ezen belül is Steamre), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu