Pedro Pascallal és Gabriel Lunával megkezdődik az HBO The Last of Us tévésorozatának forgatása

MOZI HÍREK – A The Last of Us forgatása Calgaryban kezdődött, ahogy azt a sorozat sztárja, Gabriel Luna elárulta egy Instagramra feltöltött képpel a forgatásról.

 

A Naughty Dog népszerű, azonos című videojátékán alapuló The Last of Us főszereplője Pedro Pascal (The Mandalorian) lesz, aki az eredeti játék játszható karakterét, Joelt alakítja majd. Luna társszereplője Joel bátyját, Tommyt alakítja, aki szintén szerepel a videojátékban.

Pénteken Diego Luna megosztott egy képet, amelyen egy jármű vezetőülésében ül, mellette pedig Pascal ül az anyósülésen. A hátsó ülésen szintén jelen van Nico Parker (Dumbo), aki nemrég csatlakozott a stábhoz, és Joel lányát alakítja. Mivel a három színész ugyanannak a családnak a tagjait alakítja, úgy tűnik, hogy a csapat jelenleg a játék nyitójelenetének adaptálásán dolgozik, amely megmutatja, milyen volt az élet, mielőtt egy vírusjárvány teljesen megváltoztatta a világot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabriel Luna (@iamgabrielluna) által megosztott bejegyzés

„Már most imádom ezeket a népeket” – írja Luna a képaláírásban, a #MillerTime és a #thelastofus hashtageket is hozzátéve.

A The Last of Us nagyrészt hű maradva a videojátékban megismert történethez, 20 évvel a modern civilizáció bukása után játszódik. Egy halálos vírusjárvány megtizedelte a lakosságot, fertőző mutánsokat és erőszakos fosztogatókat hagyva maga után a kopár pusztaságon. Joel (Pedro Pascal), a megrögzött túlélő azt a feladatot kapja, hogy csempéssze ki a 14 éves Ellie-t (Bella Ramsey, Trónok harca) a nyomasztó karanténzónából. Ami csak egy újabb munkának indul, sokkal többé válik, mivel a páros egymásra támaszkodik a túlélésben.

Craig Mazin, a Csernobil alkotója és Neil Druckmann, a videojáték-sorozat készítője közösen dolgozta ki a The Last of Us tévésorozat-adaptációját az HBO számára. A pilot epizódot Kantemir Balagov fogja rendezni, Jasmila Žbanić és Ali Abbas pedig szintén a fedélzeten van rendezőként. A PlayStation Pictures, a Word Games, a The Mighty Mint és a Naughty Dog gyártja a sorozatot, amely a Sony Pictures Televisionnel koprodukcióban készül.

 

„Másképp…”

 

„Nem az a cél, hogy a The Last of Usba szerelmesek maradjanak, hanem az, hogy a The Last of Usba újra beleszeressünk, másképp” – mondta Mazin a játék tévésorozattá adaptálásáról a BBC Sounds’ Must Watch interjúján keresztül. „Passzív módon, abban az értelemben, hogy befogadod, nem játszol vele. De több karakterrel, többféleképpen élsz át többet. És azt hiszem, valami jó dolog van kialakulóban.”

Hozzátette: „Amikor egy tévéműsort nézel, nem vagy egy személy. Mindegyikük vagy – remélhetőleg mindegyikükkel kapcsolatban vagy valamit átélve. Szóval ez egy egészen másfajta megközelítése a narratívának, és bizonyos döntéseket is megkövetel tőlünk. De mindent, amit csinálunk, rendkívüli gondossággal és átgondoltsággal tesszük, amiért tudjuk, hogy szeretjük.”

Druckmann és Mazin írták a sorozatot, és ők a vezető producerek. Szintén executive producerként dolgozik Carolyn Strauss a Naughty Dog elnöke, Evan Wells mellett, Asad Qizilbash és Carter Swan a PlayStation Productions-től, valamint Rose Lam. Merle Dandridge, aki a videojátékban Marlene-t játszotta, a sorozatban újra eljátssza a szerepét.

A The Last of Us megjelenési dátumát még nem tűzték ki, de valószínűleg legkorábban 2022 végén érkezik az HBO-ra. A forgatás a tervek szerint nagyjából egy teljes évig tart majd, 2021 júliusától jövő év júniusáig. Minden, amit a sorozatról tudunk, egyelőre ígéretes, tekintve a kreatív csapatot és a színészi tehetségeket, de reméljük, hogy megéri várni.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu