Xbox Game Pass: a következő nagy frissítésre készül a Microsoft

Egyre erősödik a felhős jelenlét is a redmondi cég havi előfizetéses szolgáltatásában.

 

A Microsoft bejelentése szerint július 8-án a Dragon Quest Builders 2 (felhő: Android, iOS, de már Windows 10-en is játszhatunk a felhőből!), a Tropico 6 (konzol [értelemszerűen Xbox Series, Xbox One], PC, felhő; indie cím [ID@Xbox]), illetve az EA Play révén a UFC 4 (konzol) csatlakozik az Xbox Game Passhoz. Július 15-én a Bloodroots (konzol, PC, felhő; ID@Xbox), a Farming Simulator 19 (konzol, PC, felhő), továbbá a The Medium (felhő; ID@Xbox) is beugrik. A Microsoft ezúttal a Going Underre (konzol, PC, felhő; ID@Xbox) hívta fel emlékeztetőként a figyelmünket. Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők már iOS készülékeken és Windows 10 PC-n is játszhatnak a felhőből (hazánkban is, erről írtunk már).

A DLC-k, frissítések esetében megérkezett A Plague Tale: Innocence Xbox Series frissítése; az Astronner: Jet Powered update is megjött; a Black Desert: Corsair frissítése (igen, termékmegjelenítés…) is bejutott az MMO-ba; a Destiny 2: Solstice of Heroes event augusztus 3-áig tart; a DOOM Eternal is megkapta az Xbox Series tuningot; a Gears 5 Operation 7 ingyenes frissítését már megtalálhatjuk; a Grounded Shroom and Doom update-je is bejutott az Xbox-exkluzív játékba; a GreedFall számára is megjött az újgenerációs tuning; a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege hatodik évének második szezonja (a North Star) 10%-os kedvezménnyel vár az előfizetőkre; a Zombie Arny 4: Abaaddon Asylum DLC is hasonló akciót kapott; és a Fallout 76: Steel Reign frissítés is már vár ránk.

Az Xbox Game Pass Ultimate perkek között megtalálhatjuk a korai hozzáférést a Space Jam: A New Legacy – The Game-hez (július 15-étől ingyenesen elérhető lesz mindenkinek); a Black Desertben ajándék bundle vár az előfizetőkre; az Apex Legends a Protocol 3 fegyversármot adja; míg a World of Warships: Legendsben pedig egy Navy of te Realm bundle a jutalom. Júliusban dupla pontot kapnak az Xbox Game Pass questek az Xbox 20. évfordulója miatt. A Grand Theft Auto V-ben 150 pontot kapunk, ha elkötünk öt autót, a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-ben egy training grounds meccsért kapunk 150 pontot, míg a Groundedben 225 pont jár egy achievement megszerzéséért.

Végezetül a távozó játékok: július 14-én kilép az EA Playből az EA Sports UFC első két része (konzolon), míg július 15-én az Endless Space 2 (PC), a Downwell (PC), illetve a CrossCode (konzol, PC, felhő) lép ki a szolgáltatásból.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu