Ex-James Bond lányt szerződtettek a The Witcher: Blood Originhez, a Netflix sorozat előzményéhez

MOZI HÍREK – Michelle Yeoh – aki a Star Trek Discoveryből is ismert – a The Witcher: Blood Origin előzménysorozatban egy Scian nevű elfet fog játszani, aki „egy karddal rendelkező művész”.

Ez a hét nagyon fontos a The Witcher-univerzum rajongói számára, hiszen a WitcherCon rendezvényen sok újdonságra derül fény a jövőre nézve. Néhányat már most előrehoztak. Nem feledkezhetünk meg arról, hogy a The Witcher: Blood Origin, az új Netflix-sorozat, amely a Henry Cavill főszereplésével készült előzménysorozatként fog működni. Egészen pontosan róla fogunk beszélni nektek, hiszen egy új szereplőt mutattak be a szereplőgárdából.

Miután tavaly áprilisban megtudtuk, hogy a színésznő, Jodie Turner-Smith időbeosztási problémák miatt kiesett a szereposztásból, nem hallottunk semmi hírt a sorozatról. A hivatalos fiók azonban bejelentette, hogy Michelle Yeoh, aki olyan sorozatokból lehet ismerős, mint a Star Trek: Discovery, Crazy Rich Asians, csatlakozik a csapathoz.

A színésznő egy Scian nevű elfet fog alakítani, akit a leírás szerint „egy karddal rendelkező művész”, akinek az lesz a feladata, hogy megváltoztassa annak a kontinensnek a sorsát, ahol az Andrzej Sapkowski műve alapján készülő új produkció eseményei játszódnak.

„Egy elf világban, 1200 évvel Geralt of Rivia előtt, a szörnyek, az emberek és a tündék világa eggyé olvad. És megjelenik az első varázsló.” Ez a The Witcher című spin-off fő szinopszisa: Blood Origin. Hat epizódos minisorozat lesz, és Declan de Barra (Iron Fist) lesz a showrunner. A The Witcher második évadának megjelenése előtt.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu