Gotham Knights-stílusú Power Rangers-játék: ezek az elmaradt cím lenyűgöző grafikái

Egy háromjátékos Power Rangers-játék láthatott volna napvilágot még 2016-ban, ami sajnos már a tervezésnél elbukott.

 

Aki a 90-es években nőtt fel, annak a Power Rangers egy jelenség volt, a japán Super Sentai sorozat amerikai változata, amely 1993-ban jelent meg, és világszerte sikert aratott. A sorozat azóta 27 évadot élt meg és számos film készült belőle, és még ma is jelen van a filmekben, a televízióban és a videojátékokban. A franchise az évtizedek során gazdát cserélt, és jelenleg a Hasbro tulajdonában van.

Egy háromjátékos Power Rangers-játék láthatott volna napvilágot még 2016-ban, ami sajnos már a tervezésnél elbukott.

A Power Rangers franchise-hoz számos videojátékot kaptunk már, a legutóbbi a Power Rangers: Battle for the Grid, egy verekedős akció PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és Stadia-ra. Évekkel ezelőtt azonban volt egy ambiciózus terve a franchise-nak, amely a nyílt világú kooperatív akcióműfajba vitte a hősöket, amiből most láttunk néhány lenyűgöző koncepciórajzot.

A videojátékok története egyben a törölt alkotások története is, azoké a műveké, amelyek valamilyen oknál fogva végül elvesznek, vagy – mint ebben az esetben – megrekednek a fejlesztési stádiumban. Jason Bischoff, a Power Rangers-t szülő Saban cég korábbi vezetője Twitter-fiókján osztott meg egy sor koncepciórajzot, valamint különböző érdekességeket a projektről.

A fejlesztés a Project Nomad címet viselte 2016-ban, és egy nyílt világú kooperatív háromszereplős akciójáték volt, amely új módon próbálta meg megközelíteni a franchise történetét. Bischoff szerint ez egy „Arkham” Rangers vagy egy Gotham Knight Rangers stílusu játék lett volna. A Saban problémái azonban megakadályozták a projekt folytatását; mivel nem volt pénz a finanszírozáshoz, és bár a fejlesztőkkel és kiadókkal folytatott korai egyeztetések pozitívak voltak, nem sikerült túljutni ezen a fázison. Így mindössze pár koncepciórajz maradt fent, ezekből Bischoff most megosztott néhányat, amelyek tükrözik a játék karakterét.

Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu