Emma Stone megerősítette, hogy visszatér a Szörnyella 2-ben

MOZI HÍREK – Emma Stone és a Disney hivatalosan is megkötötték a szerződést, hogy az eredeti film sikere után visszatér a Disney Cruella folytatásában.

Rejtsd el a dalmatákat, hiszen a Cruella 2-ben Emma Stone visszatér az ikonikus Disney-gonosz szerepében. Stone a hírek szerint megkötötte a szerződést, hogy újra eljátssza a szerepét a Cruella folytatásában, és az eredeti film rendezője, Craig Gillespie, valamint az író, Tony McNamara is visszatér. Egyéb részleteket egyelőre nem árultak el, például azt, hogy az eredeti filmből feltűnik-e még valaki. A megjelenési dátumot még nem jelentették be.

A május 28-án a mozikban és a Disney+-on a Premier Access segítségével debütáló Cruella a Disney nagy sikerének számított. A hazai jegypénztáraknál 85 millió dollárt hozott, világszerte pedig 221 millió dollárt. A hír, hogy Stone aláírt a Cruella folytatásához, sokakat meglepett, tekintve a közelmúltban a Disney új filmek Disney+-on való megjelenésével kapcsolatos vitákat is. Scarlett Johansson beperelte a Disney-t a Fekete özvegy bemutatása miatt, és olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy Stone is hasonló pert fontolgat.

Emma Stone mellett, aki Estella Millert alakítja, Cruella főszereplője Emma Thompson is, mint von Hellman bárónő, egy tervezőnő, aki Estella legfőbb riválisa. Mindkét Emma lenyűgözte a kritikusokat alakításával, és széles körben dicsérték színészi játékukat. Ők ketten azzal is viccelődtek, hogy készek lennének egy folytatásra A keresztapa II. mintájára, amely két különböző időszakban játszódna, és Thompson írná a forgatókönyvet.

„Most írom a levelet. Igazából, van valakinek papírja? ‘Kedves Mr. Disney…’ Ó, ő még mindig itt van? Nem is tudom” – mondta Thompson, amikor az ötletet felvetették neki egy Rotten Tomatoes interjúban. „Kérem, nem lehetne pontosan azt csinálni, amit az imént javasoltak ebben az interjúban? Elküldöm. Ó, Istenem… Ez egy nagyon jó – oké!”

„Nagyon elégedettek vagyunk a Cruella kasszasikerével, a Disney+ Premier Access eddigi erős teljesítményével együtt” – mondta a Disney szóvivője júniusban, amikor bejelentette, hogy a folytatás már a fejlesztés elején van. „A filmet világszerte hihetetlenül jól fogadta a közönség, a Rotten Tomatoeson 97%-os közönségpontszámot ért el, ráadásul a CinemaScore minden demográfiai kategóriában csillagos ötösöket adott a nyitóhétvégén, amivel a legnépszerűbb élőszereplős újragondolásaink közé tartozik. Várjuk, hogy a közönség továbbra is élvezze ezt a fantasztikus filmet.”

Akkoriban arról számoltak be, hogy Craig Gillespie és Tony McNamara várhatóan visszatér, de Stone kötődését a folytatáshoz nem erősítették meg. A közelmúltban felröppent pletykák miatt, melyek szerint egy esetleges pert fontolgat, kérdéses volt, hogy visszatér-e a Cruella 2-re. Tekintettel az első filmben nyújtott elismert alakítására, nagyon nehéz lett volna bárki mást elfogadni a szerepben a folytatásra, így ez mindenképpen fantasztikus hír az eredeti film rajongói számára.

Stone és Thompson mellett Cruella főszereplői Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste és Mark Strong. Stone a film executive producere is volt az eredeti Cruella de Vil színésznője, Glenn Close mellett. Egyelőre nem tudni, hogy a Cruella 2. forgatása mikor kezdődik, és mikor kerül a mozikba.

A Szörnyella kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: Hollywood Report

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu