Snake szinkronszínésze a Metal Gear Solidból Wolverine hangja szeretne lenni a Marvel’s Wolverine-ban

David Hayter, akit leginkább a Metal Gear Solidból ismert Solid Snake szerepéről ismerhetünk, kifejezte abbéli vágyát, hogy Wolverine hangja legyen az Insomniac készülő játékában.

 

A hét elején az Insomniac Games két vadonatúj, Marvel Comicshoz kapcsolódó PlayStation-exkluzív projektet mutatott be. Az egyik a várva várt Pókember 2 a PS5-re, a másik pedig sok rajongót meglepve egy Wolverine-fókuszú videojáték. Most, hogy bejelentették a Marvel’s Wolverine-t, a rajongók egyik következő kérdése az volt, hogy ki lesz a hangja a hírhedt X-Men tagnak. Az egyik iparági veterán szinkronszínész, David Hayter kifejezte, hogy szívesen részt venne a projektben.

Sok rajongó számára David Hayter színészként és forgatókönyvíróként is legenda. Egyik legismertebb szerepe a Metal Gear Solid sorozatból ismert Solid Snake hangja, aki jól ismert mély, érdes hangjáról, amely jól érzékelteti a szuperkatona zord megjelenését és tapasztalatait. Ami az X-Menhez való kötődését illeti, Hayter volt a franchise első két filmjének forgatókönyvírója, valamint az első filmben a múzeumi zsaruként színészi szerepet vállalt. Mindezeket figyelembe véve sok rajongó, valamint maga Hayter is kifejezte azt a vágyát, hogy hallhassuk őt Logan szerepében.

Hayter egy tweetre válaszolt, amit nem sokkal azután kérdeztek tőle, hogy a Marvel Wolverine-t a PlayStation Showcase-en bemutatták. Ebben azt kérdezték a rajongóktól, hogy Hayternek kellene-e Wolverine hangját adnia, tekintettel arra, hogy a múltja miatt a bariton hangját használó szerepekkel tipizálják. Hayter bevallotta, hogy a trailer megtekintése után megfordult a fejében a gondolat, és osztotta azt a vágyat, hogy szívesen lenne a rajongók kedvenc X-Men tagjának hangja.

A tweet láttán sok más rajongó is osztotta ugyanezeket a gondolatokat, és szerették volna, ha ez megtörténik a készülő Wolverine-játékban. Néhányan azzal viccelődtek, hogy mivel Hayter és Logan egyaránt kanadai nemzetiségű, a szereposztásválasztás abszolút tökéletes lenne. Más viccek pedig a Metal Gear-referenciák és az X-Men kereszteződését taglalták, mivel Hayter korábban mindkét franchise-ban szerepelt.

Mások azt a véleményt fogalmazták meg, hogy ha Hayter esetleg nem kapja meg a szerepet, akkor a gyeplőt a veterán Steve Blumnak adhatják át, aki már számos más Marvel filmben is Rozsomák hangját adta. A rajongóknak azonban nem szabad elfelejteniük, hogy visszafogják az elvárásaikat. A Wolverine-játékkal kapcsolatban eddig csak screenshotokat és egy rövid teaser trailert mutattak, amiben nem szerepel semmilyen szinkronhang. Azt nem tudni, hogy mennyi munkát végeztek, vagy hogy történt-e már casting a játékhoz, tekintve, hogy az Insomniac még mindig a közelgő 2023-as Pókember 2-n dolgozik.

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu