Ghostbusters játékon dolgozik az IllFonic?

A Friday the 13th mögött álló stúdió állítólag egy új Ghostbusters játékkal foglalkozik. Ez PlayStation-exkluzív lehet, hiszen a Sony kezében van a licenc…

 

Ezt eléggé szokatlan helyről hallottuk viszont: a PCGamesN számolt be egy interjúról, amit a Questlove Supreme podcasten adott Raphael Saadiq. Ő egy énekes, zeneszerző, és producer, így nem nagyon van köze a játékiparhoz… ám mégis ő volt az, aki fél mondatban, és feltehetőleg akaratán kívül elárulta, hogy az IllFonic csendben dolgozik valamin.

A Tony! Toni! Toné! együttes tagja amúgy Snoop Doggnak, vagy még a Bee Geesnek is producere volt már, de amúgy az IllFonic társalapítójának is mondhatjuk Saadiq-ot (a partnere Charles Brungardt volt a stúdió létrehozásában). A podcastben egy óra és húsz másodpercnél Saadiq megemlíti, hogy a stúdió „most épp a Ghostbustersen dolgozik”. És látván, hogy mi köze is van az IllFonichoz, talán érdemes elhinni, amit a producer mondott…

A Ghostbusters: Afterlife (magyarul Szellemirtók – Az örökség néven jut el a mozikba!) november 19-én fog debütálni (a magyar Wikipédia 11-ét ír, de az vagy premier, vagy hülyeség), és ez az eredeti filmek folytatása lesz, így az első 1984-es, illetve a második, 1988-as felvonás sztoriját követi majd. (Nem hivatalosan volt már egy harmadik rész… ugyanis a 2009-es Ghostbusters játék lényegében az volt az eredeti szereplőkkel.)

Ehhez időzíteni egy játékot nem lenne badarság, és mivel az IllFonic multiplayeres játékokban otthon van (ráadásul licenszes projektekben pláne, lásd Friday the 13th, Predator: Hunting Grounds), valahol logikus lenne őket felkérni a feladatra. Az egésznek mindössze egyetlen hátulütője van. Az, hogy nem történt eddig semmilyen bejelentés, a film premierje meg jó másfél hónapra van csak, így hamarosan illene bemondani, hogy igen, egy játék is jön.

A poén csak az, hogy van a stúdiónak egy másik, kooperatív lövöldözős játéka, az Arcadegeddon, ami jelenleg korai hozzáférésű, Early Access státuszban van fenn az Epic Games Store-on Több vasat tartanak a tűzbe? A válasz nagy eséllyel igen.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu