Liam Neeson 69 évesen új akcióthrillerben szerepel majd

MOZI HÍREK – Liam Neeson újra együtt dolgozik A mesterlövész rendezőjével, Robert Lorenzzel.

 

Liam Neeson lesz a főszereplője az In the Land of Saints and Sinners („Szentek és bűnösök földjén”) című új thrillernek – írja a Deadline.

A film egy távoli ír faluban játszódik, Neeson egy frissen nyugdíjazott bérgyilkost fog alakítani, aki halálos macska-egér játékba keveredik egy bosszúszomjas terroristákból álló trióval. Ciarán Hinds, aki nemrég Kenneth Branagh Belfastjában is feltűnt, szintén főszereplő lesz, a forgatás pedig 2022 márciusában kezdődik Írországban.

A filmben Neeson újra együtt dolgozik majd Robert Lorenz rendezővel – korábban ő irányította a The Marksman című filmet, amelyben Neeson idén szerepelt. Ebben egy arizonai farmer és egykori tengerészgyalogost alakított, akinek segítenie kell egy fiatal fiúnak megszökni egy mexikói drogkartell elől. Lorenz gyakran dolgozott együtt Clint Eastwooddal is, olyan filmek producere volt, mint az Amerikai mesterlövész, a Jersey Boys és a Mystic River.

A színész legutóbbi, tavaly megjelent projektjei közé tartozik a Jégút és a Becsületes tolvaj című akcióthriller, valamint a Made in Italy című vígjátékdráma, amelyben fia, Micheál Richardson oldalán játszott. Neeson napjainkban az akcióthriller műfaj egyik ikonjának számít, és a Elrabolva filmekben nyújtott szerepeiről ismert.

Más közelgő projektjei is ebbe a kategóriába tartoznak: a Blacklightban az Umbrella Academyben Emmy Raver-Lampman mellett, a Memoryben Guy Pearce és Monica Bellucci mellett, a Retributionben pedig Matthew Modine-nal játszik majd. Úgy tűnik, Neeson nem pihenhet.

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu