A Call of Duty: Vanguard fejlesztői mexikói tehetségeket keresnek

A Call of Duty: Vanguard befejezésével a Sledgehammer Games bővíti látókörét, a világjárvány több változást is követelt a stúdión belül.

 

 

Most, hogy a Call of Duty: Vanguard megjelent, a Sledgehammer Games, a cím mögött álló stúdió már máshová tekintget. Gerardo Garza, a játék vezető környezettervezője (Senior Lead Environment Artist) adott egy kis ízelítőt a cég egyik céljáról.

A Sledgehammer Games a világ minden tájáról, így Mexikóból is keres tehetségeket, akik a franchise következő részein dolgozhatnak.

Garza azt is megosztotta velünk, milyen nehézségeken ment keresztül a Vanguardon dolgozó csapat. Miután a világjárvány miatt mindenkit hazaküldtek, a Sledgehammernek meg kellett tanulnia, hogyan „kommunikáljon újra”.

„A távmunka nagyon más, mint személyesen kommunikálni, ahol jeleket vagy bármit használhatsz” – mondta Garza.

„De ez új lehetőségeket teremtett, mert vannak csapataink Kaliforniában, Torontóban, Európában és Ausztráliában, és mindannyian a saját házunkban, otthonunkban, a távolból, együtt tanultunk.”

Frissítés: Néhány órával a hír megjelenése után az Activision tisztázta, hogy bár a Sledgehammer Games globálisan keresi a tehetségeket, beleértve Mexikót is, a stúdió nem tervezi, hogy konkrétan Mexikóvárosban nyit fiókot.

Forrás: Ruetir

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu