Ezt a Pikachut nehéz lesz elkapni: A 25. jubileumi Pokémon 20 000 euróba kerül [VIDEO]

Pikachu 25 darabos limitált példányszámban készül majd a Baccarat kristályból, melyet Hiroshi Fujiwara művész készített

 

A 2021-es év jelentős Pokémon-jelenlétet hozott, hiszen a sorozat 25. évfordulóját ünnepli, és rengeteg Pokémonhoz kapcsolódó terméket kaptunk. Áprilisban a New Pokémon Snapet élvezhettük, kevesebb mint két hét múlva pedig a Pokémon Shiny Diamond és Shimmering Pearl játékokat kapjuk meg. De nem kevésbé voltak jelen a franchise merchandising vonalai sem, és ma az egyik legexkluzívabbat mutatták be nekünk.

A Baccarat-tól származik, egy évszázados francia cégtől, amely kiváló minőségű kristály tárgyak készítésével foglalkozik. Ma a leghíresebb Pokémont ábrázoló dizájnnal leptek meg minket, amelyet a japán művész, Hiroshi Fujiwara tervezett újra. A limitált gyűjtői darab, amelyből mindössze 25 darab készült, borsos 20 000 euróba kerül.

Pikachu, a popkultúra egyik sztárja negyed évszázada ejti rabul a világot. Pikachu éppoly imádnivaló, mint amilyen nagyszerű, villámgyors mozgásával meglepi ellenségeit” – olvasható a műalkotás leírásában. A márka a 25. évfordulós kollekció részeként más, könnyebben elérhető darabokat is elérhetővé tett, például egy kisebb, egyszerűbb Pikachut, amely 350 eurót ér, valamint ugyanebből a kristályból készült pokéballokat, amelyek 320 euróba kerülnek majd.

Az év során már láthattunk néhány, nem minden pénztárcának megfelelő árú figurát, de semmi sem hasonlítható ahhoz a meglepetéshez, amivel a francia kristálycég ma készült nekünk. Mindenesetre a megfizethetetlenül drága Pikachu kristályszobor valószínűleg a Pokémon-gyűjtők szent gráljai közé fog tartozni, más exkluzív és limitált darabok mellett, mint például a The Pokémon Company által kisorsolt Pokémon Red és Blue kerékpár. Ha Pokémon-rajongó vagy, és már nagyon várod a következő Pokémon-kalandot, ne feledd el megnézni a Pokémon Legends: Arceus előzetesét, ahol Mario Gomez arról beszél, hogyan fogja fejleszteni a sorozatot, és mennyire lehet sikeres.

3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu