Titkos projekten dolgozik a Gotham Knightsért felelős stúdió

A Warner Bros. Games Montreal (akiktől legutóbb, már egy teljes konzolgenerációval ezelőtt a Batman: Arkham Originset láthattuk…) már a Gotham Knights után érkező játékon dolgozik.

 

Mondjuk ez teljesen érthető, mivel régebben pletyka szintjén már beszámoltunk arról, hogy a Gotham Knights állítólag tavasszal már meg is jelenhet (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One platformokra), úgyhogy lassan már ott van a Quebec tartomány fővárosában található stúdiónak (amit innentől csak WBGM-nek nevezünk) az erőforrás a következő játék beindítására. (És Montreal egy elég komoly észak-amerikai fejlesztői környezetnek nevezhető; szinten minden nagyobb név rendelkezik ottani irodával.)

A LinkedInen a stúdió egyik művésze, Megan Berr profilja rejt egy meglepetést. (Itt nem a korábban általunk is taglalt, ötödik fő Batman Arkham-játékról van szó, mert azon is dolgozott korábban a WBGM!) Négy éve már senior artistként tevékenykedik a csapat tagjaként, és a Gotham Knightson ezt a szerepet tölti be. Ez eddig rendben van, de utána azt olvashatjuk, hogy 2019 szeptembere és idén június között egy másik, be nem jelentett projekt is Berr nevéhez fűződik társalapítóként és művészeti rendezőként.

Ez a játék biztosan nem a magyarul Öngyilkos osztagként ismert IP-hez kötődik (ugyanis a DC a Suicide Squad: Kill the Justice League-et a Rocksteady-től láthatja majd), így feltehetőleg egy másik képregényes DC IP felé kellene tapogatóznunk. Nem lenne hatalmas meglepetés, ha esetleg Supermannel kapcsolatban tervezget(ett?) valamit a WBGM. Pláne azért is mondhatjuk ezt, mert azért a Warner több stúdiója is nyakig van a DC-s tartalmakkal (és emiatt lehetséges, hogy a NetherRealm Studios az Injustice 3-on dolgozhat), és Clark Kentből mostanában nem nagyon láttunk videojátékos adaptációt. (Supermanre ráférne azért egy kis törődés, és itt nem a kriptonitra gondolunk. Akkor idézőjeleket használtunk volna…)

És nem, a jó ideje pletykált, majd a múlt hét során bejelentett (és nálunk is megfordult) MultiVersus nem számít ebbe bele…

Forrás: JVL

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu