[TGA] A Star Wars Eclipse a Lucasfilm Games és a Quantic Dream új játéka [VIDEO]

A látványos trailer bepillantást enged a Star Wars-játékok következő fejezetébe

 

 

Egy látványos filmes trailerrel mutatták be a Star Wars Eclipse-t, az új videojátékot, amelyet a Heavy Rain és a legutóbbi Detroit: Become Human alkotói, a Quantic Dream fejleszt, amelyről azonban a még kevés részletet lehetett tudni.

A minden bizonnyal a The Game Awards 2021 egyik sztárbejelentése lesz, a játék egy döntés-alapú akció- és narratív videojátékként lett bemutatva, ahogy az elvárható egy olyan csapattól, amely az elmúlt években az ilyen stílusú interaktív kalandjátékok készítéséről volt ismert. A történet? A helyszín? A Star Wars Eclipse az első játék, amely a Külső Perem egy feltérképezetlen régiójában játszódik a Nagy Köztársaság korszakában, vagyis abban a történelmi kontextusban, amelyben a Star Wars-regények és képregények jelenleg is elmélyednek.

Ebben a Jedik aranykoraként ismert időszakban egy nagyszabású űrkalandot élvezhetünk majd, amelyben a döntések állnak az élmény középpontjában, hiszen minden döntés drámai hatással lehet a történet alakulására. A játékon belüli vágóképek nélkül, a trailer a gyönyörűen renderelt környezetek hatalmas választékát, valamint lélegzetelállító űrcsatákat mutatott be olyan ikonikus hajókkal, mint a Kereskedelmi Szövetség óriási cirkálói.

Természetesen fénykardpárbajokból, valamint egyéb akciójelenetekből sincs hiány, amik miatt nagy dolgokat várunk ettől az – egyelőre – titokzatos Star Wars Eclipse-től. A Quantic Dream megjegyezte, hogy a játékot egy sokszínű írói és tervezői csapattal tervezik, akik az interaktív történetek szakértői, főszerepben egyedi karakterekkel, mindegyikük saját útjával, képességeivel és szerepével.

Reméljük, minél hamarabb bővebb részleteket tudunk közölni a játékról. A bejelentés egybeesik más Star Wars projektekkel is, mint például a Ubisoft Star Wars játéka, vagy a KOTOR régóta várt remake-je.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu