Granblue Fantasy: Relink – friss előzetesben csodálhatjuk meg a készülő anime akció-RPG-t [VIDEO]

A Granblue Fantasy: Relink, amelyről eddig nem sok hírt adtak a fejlesztői, már 2022-ben a boltok polcaira kerülhet.

 

 

Szó mi szó, a Granblue Fantasy: Relink fejlesztése eddig csendben zajlott, de kétségtelen, hogy a JRPG-rajongók már nagyon várják ezt a játékot. Az akció-RPG kaland a Cygames és a Platinum Games együttműködésével eleveníti fel a klasszikus történetet, melyben egy csapat hős kapitánya leszünk. Habár az utóbbi stúdió, úgy hírlik, kiszállt a projektből, az új trailerből kiderül, hogy a fejlesztés ezzel együtt is zökkenőmentesen halad.

A Granblue Fantasy: Relink valamikor 2022-ben jelenik majd meg…

Ahogy a videón is látható, a kalandban számos játszható karaktert ismerhetünk majd meg, akikkel különböző stílusú hack & slash harcokat élhetünk át. Ilyen értelemben olyan hagyományos osztályokkal lesz lehetőségünk játszani, mint a harcosok, vagy akár a távolsági támadásokra specializálódott fegyveresek, nem feledkezve meg a műfaj olyan kulcsfiguráiról sem, mint a varázslók.

 

 

 

 

A világ, amelyet a Granblue Fantasy: Relinkben fedezhetünk majd fel, ugyanolyan változatos, mint a karakterei, mivel a játékban figyelemre méltóan sokféle terület és különleges forgatókönyv lesz, ahol a harcainkat vívhatjuk. Elvégre a cselekménye arra vezet majd minket, hogy mindenféle gonosz erők ellen harcoljunk, így számíthatunk az univerzumra jellemző fantasztikus elemek szép sorára.

Igaz ugyan, hogy korábban már figyelmeztettek minket, a Granblue Fantasy: Relink még sokáig várathat magára, de az új trailer emlékeztet bennünket arra is, hogy a Cygames most már önállóan dolgozik a projekten. A 2022-re kitűzött megjelenési dátum azonban biztosnak tűnik, így már nem kell sokat várnunk, hogy ezt a fantasztikus JRPG-t PC-n, PS4-en és/vagy PS5-ön is kipróbálhassuk.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu