A World Beyond Ending és a post-credits meghatározza a Walking Dead következő 10 évét

Vigyázat! Hatalmas spoilerek a Walking Dead: World Beyond fináléjához

 

 

A The Walking Dead: World Beyond post-credits szekvenciája teljesen megváltoztatja az AMC zombiapokalipszisét örökre, és létfontosságú információkat árul el a vírusról, az élőhalottak evolúciójáról, és arról, hogy merre tart a franchise a következő évtizedben: minden részletet itt magyarázunk el. Bár a sorozatot az a nem irigylésre méltó megtiszteltetés érte, hogy a három fő  tévésorozat közül a legkevésbé tartós (és, hogy őszinte legyek, a legkevésbé nézhető), mégis nagyvonalúan hozzátett Robert Kirkman eredeti mitológiájához.

Rick helikopteres távozását követően az alapműsorban a Walking Dead: World Beyond hivatalosan is bemutatta a CRM-et (Civic Republic Military), mint az USA területén jelenleg aktív legerősebb csoportot. A fekete ruhás embereknek nagy tervei vannak a világ többi részével, tudósaik pedig haladnak a járvány gombás megoldásának kifejlesztésében. A CRM-nek teljesen hiányoznak az erkölcsi határok is, és a 2. évad fináléjában Iris és Hope Bennett egy kis ellenállást vezet, amely meghiúsítja Jadis tervét, hogy a V. projekttel bombázza Portlandet.

A cikk főcíme a Walking Dead: World Beyondból érkező alulmúlhatatlan post-credits jelenetre utal, amely teljesen eltávolodott a spin-off fő narratívájától. Egy elhagyatott francia biogyógyászati laboratóriumban játszódik, ahol egy tudós és egy túlélő beszélgetnek. Szeizmikus eszmecseréjükből kiderül a zombijárvány eredete, bebizonyosodik, hogy az élőhalottak fejlődtek, és kikövezi az utat a The Walking Dead jövője felé.

Forrás: take5andstayalive

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu