A PlayStation London Studio egy új online játékon dolgozik a PS5-re, de a részletek még hiányosak

A Blood & Truth alkotói PlayStation VR-re még mindig toboroznak a következő nagy projektjükhöz

 

 

Néhány héttel ezelőtt Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója azt állította, hogy a PlayStation Studios jelenleg 25 játékon dolgozik a PS5-re. Ezek közül több projekt ismert, mint például a God of War: Ragnarok vagy a Gran Turismo 7, míg mások rejtélyesek. Ezek közül az egyik, a London Studio-hoz tartozó egy álláshirdetésen keresztül tett utalásokat.

Ennek értelmében a brit csapat jelenleg egy PS5-ös videojátékhoz keres online programozási menedzsert. További részletek? Sajnos semmi, csak annyit, hogy ez a Blood and Truth alkotóinak következő nagy projektje, így ez nagy ambíciót jelezhet mögötte.

„A London Studio a semmiből fejleszti következő online játékát PS5 számára. A minőségre nagyon büszkék vagyunk, és igyekszünk egy képzett csapatot összeállítani, hogy segítsen nekünk ezt az új projektet továbbvinni… Az újonnan érkezők tökéletes időben érkeznek, hogy részt vegyenek egy olyan játék terveinek alakításában, amely miatt nagyon izgatottak vagyunk.” mondják.

Ez utóbbi kijelentés arra utal, hogy a projekt még nagyon korai stádiumban van, így még eltarthat egy darabig, mire többet hallunk a produkcióról.

Forrás: djprietoyneta

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu