A Batman titkos weboldalán kihívhatod a Riddlert és megfejtheted a rejtvényeit

MOZI HÍREK – Egy titokzatos The Batman weboldalon a felhasználóknak rejtvényeket kell megválaszolniuk, a helyes válaszokért pedig jutalmat kapnak

 

 

Közeledik A Batman bemutatója, és ebből az alkalomból a Warner Bros. Pictures egy interaktív weboldalt készített a Riddler karakterének, aki, mint tudjuk, a Matt Reeves által rendezett film egyik fő antagonistája lesz (Paul Dano alakítja).

A szórakoztató kezdeményezéshez a rendező a közösségi oldalain egy új mozgó plakátot tett közzé, amelyen a Sötét Lovag alakját egy hatalmas kérdőjel és rejtélyes írás veszi körül:

 

A https://www.rataalada.com/ oldalra bejelentkezve a rajongóknak három, a Riddler által feltett rejtvényre kell majd válaszolniuk. Ha rosszul válaszolsz, a Riddler néhány kedves feliratot ad, amelyben arra buzdít, hogy gondolkozz még egyszer, vagy válaszolj újra. Vigyázz az időpocsékolással: ha sokáig időzöl, vagy például a Google-on keresed a válaszokat, a gonosztevő észreveszi, és arra ösztönöz, hogy áss mélyebbre magadban, vagy keress buzgóbban az igazság után.

A három kérdés a következő (az oldal által javasolt sorrend változhat):

„Lehetek könnyű vagy zsákutca. Vigyázz, ha keresztezel engem”.
„Akik engem csinálnak, valószínűleg meg is törnek”.
„Mi az, ami fekete és kék és mindenütt halott?”.
Ha a válaszok helyesek, a felhasználók jutalmul Batman-rajzokat kapnak, amelyeket a Gotham City-i rendőrség készített.

Forrás: ciakmagazine

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu