Ez a GameCube kontroller 1,7 millió eurós gyűjtéssel lemondja Kickstarter-kampányát

Elnézést kérnek a Kickstarter támogatóktól, de a jelenlegi helyzetben nem tudják garantálni a szállítási határidőt

 

 

 

A Panda Hardware tegnap befejezte a The Panda Controller, a GameCube kontroller PC-vel és Nintendo Switch-tel kompatibilis modern átdolgozása, a platform egyik legnagyobb sikerévé vált 2021-es The Panda Controller crowdfunding kampányát, közel 15 000 támogatóval és 1,7 millió euró összegyűjtött összeggel.

Az illetékesek közleményben kértek elnézést az okozott kellemetlenségekért, és elmagyarázták, hogy milyen okok miatt függesztették fel a projekt finanszírozását. Úgy tűnik, a Panda kínai gyártó partnere jelenleg „folyamatos áramkimaradásokkal” küzd, ami a világjárvány és a globális ellátási válság okozta egyéb problémákkal együtt lehetetlenné teszi a vezérlő forgalmazási időpontjának biztosítását.

„Hosszas mérlegelés után úgy éreztük, hogy nem helyes részünkről, ha ismeretlen ideig visszatartjuk a pénzét anélkül, hogy garantálni tudnánk, mikor lesz a szállítás” – folytatódik az üzenet. „Tudjuk, hogy ez sokatok számára milyen kiábrándító. Nem tudjuk eléggé megköszönni azt a támogatást, amellyel segítettek nekünk, hogy álmainkat valóra váltsuk” – zárul a közlemény.

A Panda Hardware azonban a Kickstarter  kampány sikere után külső befektetőket keres, így úgy tűnik, búcsút inthetunk neki.

A Panda Controller néhány hete indította el kampányát, amely egy személyre szabható, PC-vel, Switch-tel, GameCube-bal, Wii-vel és Wii U-val kompatibilis kontrollert kínált, amely a fejlesztések között  USB-C kábelt, levehető és személyre szabható mágneses tokot vagy további gombokat tartalmazott. Mindenképpen megfontolandó alternatíva a Super Smash Bros. felhasználók számára.

Source: noticierodiario

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu