A Pókember: Nincs hazaút mostantól a Sony minden idők legnagyobb filmje

MOZI HÍREK – Az új Pókember-film figyelemre méltóan jól teljesít a kasszáknál

 

 

A film világszerte 1,217 milliárd dollárt hozott a kasszáknál, ezzel megdöntötte a korábbi rekordot tartó Pókember: Idegenben (1,131 milliárd dollár). A Sony James Bond-filmje, a Skyfall (1,108 milliárd dollár) a stúdió harmadik filmje, amely meghaladta az 1 milliárd dollárt a globális jegypénztáraknál.

A Nincs hazaút nem csak a világjárvány idején hoz nagy számokat a mozikban, de a jelek szerint hatalmas profitot is termel. A Deadline értesülései szerint a Nincs hazaút a költségek után 242 millió dolláros nettó nyereséget vár a korai számok alapján. De a Deadline arról is beszámolt, hogy ha a COVID esetek számának növekedése ellenére is nyitva maradnak a mozik, akkor a végső profit 610 millió dollár körül alakulhat.

A Marvel a Nincs hazaút gyártási költségvetésének 25%-át, azaz 50 millió dollárt fizetett, a Disney cég pedig a végső profit 25%-át kapja meg, ami meghaladhatja a 150 millió dollárt.

Összehasonlításképpen: a Pókember: Hazatérés 200 millió dolláros, míg a Pókember: Idegenben 339 millió dolláros profitot hozott. Ha a Nincs hazaút meghaladja a 600 millió dolláros bevételt, az nagyobb profitot jelentene, mint a Bosszúállók: Infinity War (500 millió dollár) és a Star Wars: Az utolsó Jedik (417,5 millió dollár). Ha érdekel, itt olvashatod el a filmről szóló kritikánkat.

Forrás: ezanime

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu