Bemutatták az új RPG, a Project SAS teaser trailerét [VIDEO]

A Project SAS már öt éve fejlesztés alatt áll, de ne várd, hogy a legújabb videót megnézve megtudd, miről is szól a projekt

 

„Már 40 év telt el azóta, hogy a játékban megtörtént a sztori.” Ez a kijelentés és egy képekkel teli, tulajdonképpen évtizedes múltra visszatekintő videó az egyetlen információnk jelenleg a Project SAS (ideiglenes név) című szerepjáték-kalandról, amelyet a NEKCOM Games Co. csapata, a még fejlesztés alatt álló Dying szerzői jegyeznek: 1983.

Szerencsére nem kell már sokat várnunk, hogy további részleteket tudjunk meg a produkcióról. Annyit egyelőre tudunk, hogy a Project SAS (ideiglenes név) már öt éve fejlesztés alatt áll, így elképzelhető, hogy a megjelenés időben elég közel van. A fejlesztők január 6-ra ígérnek bejelentést.

A megosztott videóban több klasszikus jelenetet is láthatunk a 80-as évek elejéről, ami már 40 éves, de semmi olyat, ami alapján képet kaphatnánk a pontos környezetről, arról, hogy egy realisztikus RPG lesz-e, vagy más megközelítésben.

Több információnk van a Dyingról: 1983. A wuhani, kínai székhelyű csapat leleplezte az új kalandot a DYING: Reborn univerzumát PC-re és PS5-re valamivel több mint egy évvel ezelőtt, garantáltan megsokszorozva az eredeti történet és kihívások méretét. A horrorisztikus videojáték megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.

 

Forrás: generacionxbox

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu