Egy rajongó az Unreal Engine 5-öt használva, újraalkotta Reginát a Dino Crisis Saga-ból [VIDEO]

A 3D művész jól elszórakozott a Dino Crisis karakterének és emblematikus környezetének újrateremtésével az Unreal Engine 5 alatt

 

Mozgalmas évet tudhatunk magunk mögött a játékiparban, és most, hogy végre beléptünk 2022-be, már csak arra várunk, hogy mi vár még ránk a konzolok új generációjában, amely még csak most kezdte meg az első lépéseket.

Láthattunk néhány izgalmas projektet is, amelyet rajongók valósítanak meg, akiknek fantáziája és tehetsége tükröződik abban, amit megmutatnak nekünk a munkájukból, és néha lenyűgözőbb, mint amit hivatalosan bemutatnak nekünk.

A Dino Crisis-sorozat remake-jét már jó ideje kérik a Capcomtól, és ez a kérés az elmúlt években a Resident Evil franchise újragondolásainak sikere miatt még inkább felerősödött, így természetes, hogy a dinoszauruszrajongók szeretnék, ha ezek a játékok visszatérnének.

Amíg arra várunk, hogy a japánok úgy döntsenek, hallgatnak a rajongókra, addig is van néhány felhasználó által készített alkotás, mint például a mai, a YouTube-on egy rejtett videóban közzétett, az első két játék főszereplőjének, Reginának a remake-je. Ehhez Unreal Engine 5-öt használtak, ami lenyűgöző eredményt ad, és tökéletesen elmehetne hivatalos munkának.

Forrás: generacionxbox

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu