Belső forrás szerint a GTA 6 lesz a Rockstar egyetlen játéka erre a generációra

Egy bennfentes szerint a GTA 6 lesz a Rockstar egyetlen játéka ebben a generációban

 

 

Jelenleg a nagyközönségnek fogalma sincs arról, hogy a Rockstar min dolgozik a GTA Online és a Red Dead Online támogatásán kívül. Az AccountNGT nevű kiszivárogtató azt mondta, hogy szerinte a GTA 6 az egyetlen játék, amit a Rockstar fejleszt, ezzel kétségessé téve a Bully újjáélesztését.

Nem világos, hogy ez csak spekuláció, vagy belsőleg hallott dolog, de azt is elmondta, hogy meglepődne, ha a Bully 2 újraindítaná a fejlesztést. Ettől függetlenül olyan spekulációk is napvilágot láttak, hogy a GTA 6-ot 2022-ben jelentik be és 2023-ban adják ki, de biztosat senki sem tud.

A Rockstar azt tervezi, hogy 2022-ben kiadja a Grand Theft Auto 5 remasterét, így lehet, hogy ez lesz a fejlesztő fő fókusza.

 

 

A pletykák szerint a GTA 6 fejlesztése kaotikusan zajlott, de valószínű, hogy a rajongók csak a megjelenés után fogják jobban megérteni. Tekintettel arra, hogy milyen hosszú ideig tartott a megjelenés, a Rockstarnak magasra kell tennie a lécet.

Ez a szintű nyomás megnehezítheti a dolgukat, de a Rockstarnak rengeteg fejlesztője és stúdiója van, ami azt jelenti, hogy a vállalatnak kellő időt tud szánni arra, hogy a GTA 6 magas színvonalon induljon el.

Forrás: hobbyconsolas

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu