Cuphead és Mugman a képernyőre ugrik: hamarosan indul a The Cuphead Show! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Studio MDHR játéka, a Cuphead akkora siker lett, hogy egy hónap múlva már a Netflixre tapadhatunk, hiszen a show nemsokára premiert kap.

 

A The Cuphead Show! (igen, névelővel, felkiáltójellel) a játékon alapul, és a hivatalos jellemzés szerint Cuphead „szeretetre méltó, impulzív csirkefogó”, míg bátyja, Mugman „óvatos, de könnyen befolyásolható” karakter lesz a harmincas évek stílusát elég szépen életre keltő műsorban…

A játék maga is ezzel a retro animációs stílussal lett népszerű (azért a run & gun játékmenet is fontos volt a sikerében), így nem csoda, hogy díjakat is nyert. A The Cuphead Show! egy karaktervezérelt komikus sorozat lesz a két „csészefejűvel”. Az Inkwell-szigetek szürreális otthonuk, de Cuphead és Mugman kalandokat és szórakozást keres; eközben azért segítenek egymásnak, kivéve, ha egyetlen keksz marad csak, mert akkor egymásnak esnek. Nosztalgia, gagek? Ezekből sem lesz hiány. Persze nem lenne a show az igazi az ördög nélkül, aki a színre lép, és rövid idő alatt szórakozni kezd a két főhőssel.

C.J. Kettler lesz a felelős producer a King Featurestől, míg a Studio MDHR-től Chad és Jared Moldenhauer, a játék két alkotója tölti be ezt a posztot. A sorozat produceri munkálatait a Netflix Animation végzi, a felelős produceri pozícióban pedig Dave Wasson (Miki egér-rövidfilmek, Emmy- és Annie-díjat is nyert már), továbbá Cosmo Segurson (Rocko’s Modern Life: Static Cling) található. Úgyhogy a fejlesztők is figyelemmel követték a műsor megalkotását. És… a trailert látva ez látszik is.

Egy interaktív weboldalt is elindított a Netflix. A Cuphead Countdown értelemszerűen a műsor rajtjának időpontjáig számol vissza, ami nem hülye ötlet a hazánkban is elérhető szolgáltatástól. A végére azért még elmondjuk, hogy mikortól is keressük a Netflixen a The Cuphead Show!-t: egy hónapot sem kell már várnunk, ugyanis február 18-án már fel is fog bukkanni a két csészényi humor. (Ami aztán több is lehet. Vagy kevesebb. Személye válogatja.)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu