Erotikus jelenet szakított félbe egy olasz szenátusi ülést

Derült égből egy Final Fantasy VII jelenet okozott egyeseknek botrányos, másoknak pedig felettébb humoros pillanatokat.

 

Az olasz szenátus virtuális megbeszéléseket tart, ami a koronavírus-világjárvány miatt érthető is, hiszen az omikron variáns az, ami bár elvileg nem okoz súlyos tüneteket, gyorsan fertőz. Így tettek hétfőn is, és sok akadémikus, orvostudományi és tudós szakmákból származó profi ült össze, hogy a szenátoroknak adatokat szolgáltassanak, magyarul egy tipikus tájékoztató sessionről lehet beszélni.

Ez addig volt tipikus, amikor valaki bejutott a megbeszélésre, hogy elkezdjen egy Final Fantasy VII témájú, felnőtt videót közvetíteni Tifa Lockhearttal. Egy felszólaló épp a kutatásainak eredményeit közölte, amikor hirtelen átváltott a videó az ero anime műfajú, felnőtt tartalmúnak nevezhető videóba (amit nem nagyon lehet hentainak nevezni, ugyanis animáció helyett Unreal Engine-nel renderelt cselekményről van szó). A videón Tifa egy ismeretlen férfi karakterrel közösül, és a háttérben hallani lehet, ahogy egy szenátor „mi ez?” kérdést tesz fel. A válasz? Rule 34. Ez pontosan az: karakterek szexuális felállásban (direkt kétértelmű fogalommal élve…).

A felszólaló gyorsan rájött, hogy mi is történik: arra kérte a szervezőket, hogy a kéretlen vendéget távolítsák el, és ez rövid időn belül be is következett. A megbeszélésen virtuálisan ott volt Giorgio Parisi is, aki tavaly a fizikai Nobel-díjat elnyerte. Maria Laura Mantovani, egy szenátor, az AdnKronosnak azt nyilatkozta, hogy jelenti az ügyet a rendőrségnek, ugyanis „egy pornófilm” a konferencia képernyőjén felbukkant a szenátusban (ami a Palazzo Giustiniani-ban tartózkodott). Egy valódi támadásnak tekinti az eseményeket, és reméli, hogy a hatóságok fel tudják majd ismerni az elkövetőt.

A „Zoom-támadások” mostanában viszonylag gyakoriak tudnak lenni, és bár a legtöbbször nem történik semmi sem, valószínűleg itt sem fog, és Mantovani is talán túlzottan komolyan veszi. Lehet, hogy volt, aki csak röhögött ezen az egészen, és mivel utána minden gond nélkül történt, nem történt komolyabb kár. Aki pedig esetleg meg szeretné nézni, hogy mi is történt, direkt nem ágyaztuk be, ugyanis erősen 18+ karikás a videó, amit a Twitteren láthatunk… sőt, mint kiderült, egymásik jelenet is történt.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu