Új információk a Criterion következő, 2022-es Need For Speed játékáról!

Tom Henderson bennfentes újabb Electronic Arts-ból származó információkat szivárogtatott ki a nagyérdeműnek a készülő versenyjátékról.

 

Idén, 2022-ben lesz három éve, hogy a Need for Speed-saga utolsó jelentősebb része megjelent, a 2019-es Need for Speed: Heat képében, amelytől mondjuk nem voltak túlságosan elájulva az árkád autósjáték rajongói. Ebben az évben tervezik az új rész megjelenését is, amiről a különböző – többé-kevésbé hihető – forrásokból érkező információkon kívül alig tudunk valamit.

A napokban viszont a megbízható információk kiszivárogtatásáról ismert bennfentes: Tom Henderson (aki főleg az Electronic Arts szivárogtatásairól ismert) kicsit jobban szűkítette az új rész hozzávetőleges megjelenési dátumát. Forrásai szerint az EA idén szeptemberre vagy októberre tervezi az érkezést, ennél konkrét megjelenési dátumot azonban még ő sem ismer.

Ezen kívül csak annyit tudunk, hogy a játékot a Criterion Games fogja fejleszteni, a franchise állandó stúdiója, amely a sorozat többi játékáért is felelős, és olyan neves címekért is felel, mint a fantasztikus Burnout Paradise. A csapat az elmúlt nyáron a Battlefield 2042 készítését támogatta, emiatt pedig az autóversenyzős cím érkezése is hosszabb időt vett igénybe.

Ezért, ha minden a megfelelő irányba halad, néhány hónapon belül egy új, régi és újabb platformokon keresztül is átívelő Need for Speedet kaphatunk. A kezdeti csúszás után úgy tűnik, hogy a projekt most már igencsak előrehaladott állapotban van, és hamarosan hivatalos bejelentéseket is várhatunk. Továbbá a jövőben egy mobiltelefonokra szánt Need for Speedre is számíthatunk, így a brand néhány évnyi némi feledésbe merülés után 2022 folyamán ismét megerősítheti jelenlétét.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu