Leáll a Watch Dogs: Legion tartalmi frissítése

Az élő szolgáltatásos (live service) modellű játékoknak, mint például a Watch Dogs: Legionnak megvan a hátulütője…

 

A Watch Dogs 3-ként is nevezhető Watch Dogs: Legion a megjelenése óta új multiplayer módokkal, karakterekkel, illetve a Bloodline néven futó sztori DLC-vel bővült. Ennek főszereplője a szeles városból, Chicagóból származik, és talán jobban ismerhetjük őt a nevén: Aiden Pearce-ről van szó, aki ugyebár az első Watch Dogs főszereplője volt közel nyolc évvel ezelőtt. De a játék elért egy olyan kort, ami után a Ubisoft már nem bővítgeti tovább…

A Watch Dogs: Legion utolsó új multiplayer szezonja, a Stripes még lemegy a tervek szerint, de utána egy „támogatás utáni” módba lép a többjátékos szegmens, ami azt jelenti, hogy a játék harmadik, negyedik, ötödik szezonja lesz ismételgetve egészen addig, amíg a Ubisoft le nem lövi a játék szervereit, ugyanis ez egyszer be fog következni (mert a francia kiadó nem fogja az örökkévalóságig fenntartani a szervereket, ez egyszerűen lehetetlen).

„A jelenlegi 4. évad Rebels pályája, amely 80 rangot tartalmaz, 2022. január 22-ig tart, és ezt követi az 5. évad, a Stripes. Ezt követően a 3-5. évadok tovább fognak ciklikusan futni, és visszatérnek a játékba lehetőséget adva arra, hogy megszerezd azokat a jutalmakat, amelyekről korábban esetleg lemaradtál. Néhány jutalom, amire számíthattok: Aiden Pearce kabátjának módosított változata, Jackson maszkja, vagy ruhakészlete,” írja a Ubisoft a weboldalán.

A Watch Dogs első két része főképp egyjátékos volt, de a harmadik felvonással kicsit elkanyarította a francia cég a live service irányába, így ebből a szemszögből vizsgálva a több mint egy évig tartó támogatás nem is olyan gyenge, de talán ez is mutatja, hogy a játék nem nagyon fogyott úgy, ahogy ezt Yves Guillemoték elvárták volna. Ha valami nem megy, gyorsan lecsapnak rá. (Meg ha valami divatos, arra _másképp_ csapnak le: lásd NFT-k, azaz Ubisoft Quartz.)

Szóval lélegeztetőgépre teszi a Ubisoft a Watch Dogs: Legiont. Tegye fel a kezét, aki meglepődött…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu