A Blizzard egy új univerzumban játszódó túlélőjátékon dolgozik

A cím a PC-s és konzolos ökoszisztémát célozza meg, bár további részleteket a Blizzard egyelőre nem közölt.

 

 

A Blizzard számára minden bizonnyal hullámvasút volt a 2021-es év. Alig egy hete tudtuk meg, hogy érintettek az iparág egyik legtöbbet emlegetett felvásárlásában a Microsoft részéről, ami sok ismeretlent és elméletet hagyott a levegőben. Az olyan ikonikus címek, mint a World of Warcraft alkotói azonban továbbra is előre tekintenek, és már most egy új univerzumban játszódó játékra készülnek.

Egy vadonatúj túlélőjátékot terveznek bemutatni PC-re és konzolokra

Így szól a cég egy álláshirdetése, amely szerint a titokzatos cím a túlélő műfajban fog játszódni: „A Blizzard belevág a következő küldetésünkbe. Egy teljesen új univerzumba fogunk utazni, amely egy vadonatúj túlélőjáték otthona lesz PC-re és konzolokra. Egy hely tele hősökkel, akikkel még nem találkoztunk, történetekkel, amelyeket még el kell mesélnünk, és kalandokkal, amelyeket még meg kell élnünk. A lehetőségek hatalmas birodalma, amely arra vár, hogy felfedezzük.”

Konkrétan a cég pályatervezéssel, művészettel és mérnöki munkával kapcsolatos pozíciókat keres. További részleteket nem árultak el a játékról, de a Nibel nevű felhasználó, aki az interneten jól ismert a játékokkal kapcsolatos információk felkutatásáról, az álláshirdetéseken keresztül talált egy csipetnyi plusz információt: egy triple-A játékról lesz szó. Tehát valószínűleg még sokat kell várnunk, amíg a fejlesztők hivatalosan is bejelentik, talán már a Microsoft égisze alatt?

Persze a Microsoft felvásárlása sok ajtót megnyitott a vállalatnál, és bár Phil Spencer elfeledett franchise-ok felélesztéséről álmodozik, egyértelmű, hogy a Diablo készítői előtt új célok is lebegnek a horizonton. Kíváncsian várjuk, mikor derül ki több információ erről a titokzatos címről, amely sokunkban kipattintotta az érdeklődés szikráját…

Forrás: Blizzard.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu