Jön A Keresztapa forgatásáról készült TV-sorozat: Az ajánlat, itt az első trailer! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Paramount készülő drámasorozata A Keresztapa forgatása során sosem nyilvánosságra hozott élményeken alapul.

 

A Paramount+ nemrég tette közzé az első teaser trailert Az ajánlat (The Offer) című készülő sorozatához. A vadonatúj készülő sorozat A Keresztapa hírhedten zűrös forgatásán alapul. A sosem nyilvánosságra hozott élményeket az Oscar-díjas producer, Albert S. Ruddy szemszögéből mesélik majd el, akit Miles Teller alakít majd. Az Ajánlat legújabb teaser trailere a Paramount+ virtuális Televíziós Kritikusok Szövetségének bemutatóján került nyilvánosságra. Az első hivatalos teaser trailert alább nézheted meg.

„Van eszed és tökös vagy – próbáld meg mindkét képességedet használni” – mondja Ruddynak a teaserben Robert Evans, a Paramount stúdió vezetője. Az Ajánlatban Ruddy szerepében Miles Teller, a legendás producer Robert Evans szerepében Matthew Goode, Bettye McCartt ügynök szerepében Juno Temple, Joe Colombo valódi bűnügyi főnök szerepében Giovanni Ribisi, Francis Ford Coppola rendező szerepében Dan Fogler, Charles Bluhdorn iparmágnás szerepében Burn Gorman, Barry Lapidus iparmágnás szerepében Colin Hanks, Mario Puzo író szerepében pedig Patrick Gallo látható. Nikki Toscano lesz a showrunner, míg Dexter Fletcher rendezi a sorozat első blokkját.

Miles Teller színész végül Armie Hammer helyére került a sorozat főszerepében. Hammer 2021 januárjában távozott a sorozatból, miután több nő szexuális visszaéléssel kapcsolatos vádakkal illette. A sorozat forgatása először még 2021 júliusában kezdődött, és a pozitív COVID-19 tesztek, valamint a Château Marmontban zajló munkaügyi vita miatt saját „gyártási problémákba” ütközött. Az Ajánlat a The Player írójától, Michael Tolkintól származik, és megerősítették, hogy limitált sorozat lesz.

„Számomra az pecsételte meg a dolgot, amikor Al azt mondta: „A Keresztapa forgatásának minden napja életem legrosszabb napja volt”, és ez azt mondta nekem, hogy van egy sorozatunk” – mondta a Vanity Fairnek Michael Tolkin, a The Offer (Escape at Dannemora) alkotója, amikor felfedte az első információkat. „A film minden szereplője számára a film elkészülése, vagy annak megakadályozása állt a cselekedeteik középpontjában, és ez élet-halál kérdése volt számukra”.

 

Mikor jelenik meg Az ajánlat a Paramount+-on?

 

Az ajánlat április 28-án jelenik meg a Paramount+-on. A közelgő limitált sorozatot azonban néhány héten keresztül különböző időpontokban fogják sugározni. Megerősítették, hogy az első három epizód 2022. április 28-án azonnal streamelhető lesz, az évad további epizódjai pedig heti rendszerességgel, csütörtökönként debütálnak majd. Az Ajánlat összesen tíz epizódból fog állni. A limitált széria jelenlegi hivatalos szinopszisa így szól:

„Albert S. Ruddy Oscar-díjas producer eddig soha nem publikált élményei A keresztapa (1972) forgatásáról.

A Keresztapa egy 1972-es amerikai bűnügyi filmeposz, amelyet Francis Ford Coppola rendezett, és amelynek forgatókönyvét Mario Puzóval közösen írta, Puzo 1969-es, azonos című bestseller regénye alapján. A film főszereplői Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Richard Castellano, Robert Duvall, Sterling Hayden, John Marley, Richard Conte és Diane Keaton. A film a Keresztapa-trilógia első része. Az 1945 és 1955 között játszódó történet a Vito Corleone (Brando) vezette Corleone család krónikája, a legfiatalabb fiú, Michael Corleone (Pacino) átalakulására összpontosítva, aki vonakodó családi kívülállóból kegyetlen maffiafőnökké válik. A Paramount Pictures 80 000 dollárért szerezte meg a regény jogait.

A Keresztapát elképesztő tizenegy Oscar-díjra jelölték, és széles körben a valaha készült egyik legjobb filmként tartják számon. A mozifilm három Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb film, a legjobb színészi alakítás és a legjobb adaptált forgatókönyv díját. A Rotten Tomatoes-on a film 133 kritika alapján 97%-os tetszést aratott, 9,40/10-es átlagértékeléssel. A weboldal kritikusainak konszenzusa így szól: „Hollywood egyik legnagyobb kritikai és kereskedelmi sikere, A Keresztapa mindent jól csinál; a film nem csupán felülmúlta az elvárásokat, hanem új mércét állított fel az amerikai filmművészetben”.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu