A Netflix közzétette az első trailert Ryan Goslingról és Chris Evansről a The Gray Man című filmből [VIDEO]

MOZI HÍREK – Ryan Gosling és Chris Evans a Netflix nagy költségvetésű akcióthrillerében néznek majd farkasszemet egymással.

A Netflix által bemutatott, nemrég megjelentetett felvételmontázsban először láthatjuk a hollywoodi nagyágyúkat, Ryan Goslingot és Chris Evanst a The Gray Man című készülő kémthrillerben. A Netflix jóvoltából a YouTube-on közzétett felvételek, bár rövidek, megmutatják mind Goslingot, mind Evanst, a kiváló mellékszereplőkkel együtt, sőt, még az akcióból is ízelítőt adnak, amit akkor láthatunk majd, amikor a film még idén a streaming óriásnál megjelenik.

A Mark Greaney 2009-es debütáló regénye alapján készült A szürke embert a Bosszúállók: Végjáték rendezőpárosa, a Russo-testvérek adaptálták a Netflix számára: és Christopher Markus és Stephen McFeely mellett a forgatókönyvet is ők írták. A The Gray Man az Oscar-jelölt Ryan Goslingot követi, aki egy korábbi CIA-ügynökből lett szabadúszó bérgyilkost, Court Gentryt alakítja, akit a címadó Szürke Emberként is emlegetnek. Gentryre hamarosan egykori CIA-s kollégája, Lloyd Hansen vadászik, akit a Marvel-sztár Chris Evans alakít.

A két színész egymásnak feszülése lesz messze a legnagyobb vonzereje A szürke embernek, és ez az első felvétel csak ízelítőt ad a páros közötti dicsőséges „mano a mano” stílusú verbális (és később fizikai) harcokból. Míg Gosling a szokásos főszereplői énjét mutatja, némi plusz arcszőrzettel, addig Chris Evans nem is lehetne másabb. Az Amerika kapitány sztárja bajuszt visel, és egy hozzá képest egészen fura frizurát, és láthatóan élvezi a lehetőséget, hogy eljátszhatja a film arrogáns gonosztevőjét.

A Ryan Gosling és Chris Evans alkotta A-listás páros mellett A szürke ember olyan kiváló mellékszereplőket gyűjtött össze, mint a Tőrbe ejtve sztárja, Ana de Armas, a Bridgerton Regé-Jean Page, a Luke Cage sztárja, Alfre Woodard, a Vasököl Jessica Henwick és a hollywoodi ikon Billy Bob Thornton. A forgatás többszöri csúszását követően végül tavaly júliusban fejeződött be. A The Gray Man a Netflix eddigi legdrágább filmje, amelyet a platform valaha készített, a film gyártási költségvetése 200 millió dollár volt.

Joe Russo rendező nemrég Michael Mann Szemtől-szembe című klasszikus thrilleréher hasonlította a The Gray Man jelentőségét. A Russo-testvérek Az Al Pacino és Robert De Niro főszereplésével készült filmhez hasonló dinamikát szeretnének teremteni a rendkívül tehetséges főszereplők között.

„Ez fantasztikus, sőt, egészen „elektromos”. Emellett régen láttunk már ilyen filmet” – mondta Russo. „Két nagy filmsztár megy egymás ellen, olyan hagyományokhoz híven, mint De Niro és Pacino a Szemtől-szembében. Ez egy intenzív akciófilm. Nagyon, nagyon szórakoztató alakítást láthatunk majd mindkét színésztől, és abszolút egymásnak feszülnek a filmben. Chris Evans pedig egy igazi szociopata a főgonosz szerepében. Szóval szerintem nagyon szórakoztató lesz.”

 

A The Gray Man csak egy a számos nagyszabású projekt közül, amelyek 2022-ben kerülnek a Netflixre, köztük az Adam Project, az Anya, a Slumberland, a Day Shift és a Tőrbe csalva 2 is.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu