The Division Heartland: szivárog a free-to-play játék is

A Ubisofttól már komolyan megszokott, hogy annak legtöbbször még be sem jelentett játékai/tartalmai kiszivárognak a hivatalos bejelentés előtt is.

 

A The Division Heartland kivételes eset, mert a francia kiadó ezt már megerősítette, de a hivatalos részletek nem sokat mondanak. Annyit azért tudunk, hogy a Red Storm Entertainment fejleszti a free-to-play játékot. Ha nem lenne Tom Henderson, akkor itt véget is érne a mondókánk, de a mostanában nagyot futó bennfentes jóvoltából sok részletet megtudtunk a franciák következő játékainak egyikéből.

Egy kisvárosi környezetben, Silver Creekben fog játszódni ez a felvonás, azaz merőben ellentétes lesz az előző két rész megalopolis helyszíneivel szemben. A főhadiszállásunk egy elhagyatott korcsolyapályán lesz. A játékmenetben a fő hangsúlyt a Storm mód kapja. Ez egy PvPvE élmény lesz, ami erősen hasonló az Escape from Tarkovhoz, esetleg a Hunt: Showdownhoz. A célunk a túlélés, lootolás, kraftolás mellett a többi játékos és a mesterséges intelligencia által iránytott ellenfelek kiiktatása lesz, miközben egy kimenekítési ponthoz kell kijutnunk. Az Extraction mód pedig állítólag egy tutorial szerepét fogja betölteni, ami a PvE-re fog koncentrálni.

A főhadiszállásunkon módosíthatjuk a felszerelésünket (loadout), itt indíthatjuk a meccseket (matchmaking), illetve errefelé kraftolhatunk modokat, fegyvereket és azokat tuningolhatjuk is. Lesznek Prep tárgyak is, amik jelentős előnyt adhatnak nekünk, ugyanis így választhatjuk ki, hogy hol kezdünk, esetleg „buff tornyokat” is építhetünk velük. Ezek nyilvánvalóan fizetős tárgyak lehetnek, hogy gyorsabban megkapjuk ezeket…

Mérges gázok is felbukkannak véletlenszerű helyeken, és hat ellenféltípus lesz. Az általános nevük Vulture, azaz keselyű lesz, típusuk pedig Flanker, Grunt, Heavy, Sharp, Hooter, illetve Technician (szóval rajtacsapó; kiskatona; nehéztüzér; mesterlövész; valamilyen felderítő lehet a Hooter; illetve technikus/mérnök). Nekünk három osztályunk lesz: Weapons Expert, Medic, Survivalist (fegyverszakértő, orvos, túlélő).

Henderson forrásai szerint a The Division Heartland fejlesztése jól halad, és hamarosan komolyabban is bemutathatja a Ubisoft, ami amúgy a következő üzleti évre (2022 áprilisa és 2023 márciusa között fut) szeretné „PC-re és konzolokra” kiadni a F2P játékát. Mindez persze nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu