Visszatér a Might and Magic! Az Ubisoft munkatársakat keres a legendás franchise új AAA játékához

A Might and Magic-saga 1986-ban kezdődött, és rengeteg kalandot élt meg egészen a legutóbbi rész 2014-es megjelenéséig.

 

 

Aki gyakorlatilag a kezdetek óta követi az RPG műfajt, annak valószínűleg ismerős lehet a Might and Magic franchise. Ez a veterán saga még 1986-ban kezdte kalandjait az iparágban, és azóta több mint 10 játékot produkált, nem beszélve a rengeteg spin-offról. A fantasy univerzumban még mindig rengeteg potenciál rejlik, ezért a Ubisoft egy új játék fejlesztésével szeretne foglalkozni.

A játékot az Ubisoft Shanghai fogja fejleszteni

Bár konkrét részleteket még nem közöltek arról, hogy mire számíthatunk az új M&M játéktól, azt már tudjuk, hogy egy AAA cím lesz. Így írja a VGC, miután felfedeztek egy álláslehetőséget az Ubisoftnál, amire olyan embert keresnek, aki „a márkamarketing és a termék piacképességének bajnoka egy új AAA Might and Magic játék fejlesztésénél.”

Az álláslehetőség szerint az Ubisoft Shanghai lenne a felelős a cím fejlesztéséért. További részleteket nem árultak el a kezdeményezéssel kapcsolatban, de érdemes megjegyezni, hogy a saga utolsó számozott része, a Might and Magic X Legacy 2014 elején jelent meg, és egy tartalmi frissítéssel érkezett, amely még egy DLC-t is tartalmazott egy új kalanddal és két eddig kiadatlan dungeonnal.

Az új játékkal kapcsolatban még várnunk kell az Ubisoft további információira, de a széria rajongói most megújíthatják reményeinket a franchise jövőjével kapcsolatban.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu