Skull & Bones: végre friss információk érkeztek a multiplayer-központú, nyílt világú kalózjátékról!

Az Ubisoft beszélt a hajózós-kalózkodós játékról; legkésőbb 2023-ra ígérik a Skull & Bones megjelenését.

 

 

A Skull & Bones ügye az egyik legkülönösebb az iparágban. Az Ubisoft Singapore által fejlesztett játék még mindig megjelenési dátum nélkül van, és szinte a végtelenségig nyújtja érkezését, bár a tegnapi nap folyamán kicsit lerövidítették a megjelenési ablakot: állítólag 2022-ben vagy 2023-ban számíthatunk rá.

Elégedettek azzal, hogy hová tart a játék.

Ezek a kijelentések az Ubisoft legutóbbi pénzügyi eredménybeszámolójának részeként hangzottak el, ahol Yves Guillemot, a cég vezérigazgatója további részleteket is megosztott arról, hogy mire számíthatunk a hajó- és tengeri csatákról szóló játéktól. „Ez a valaha volt leghosszabb fejlesztési idő, de elégedettek vagyunk a játék eddigi művészi irányával és fejlődésével” – mondta.

De ami ennél is fontosabb, az a játék megközelítése:

„Ez egy ígéretes új IP, amely a multiplayerre összpontosít” – magyarázta Guillemot.

„Tehát ez kéz a kézben jár a stratégiánkkal, hogy egy nagy nyitott világba versenyképes multiplayert és kooperatív játékot hozzunk egy magával ragadó fantasy kalanddal.”

További hírek nélkül a Skull & Bones tehát várhatóan 2022 vagy 2023 folyamán érkezik, bár a fejlesztés hónapok óta viták kereszttüzében áll, mivel a francia cég leányvállalatánál zaklatási ügyek miatt vizsgálat indult. Több menet és döntés után alig néhány hete született meg a végső ítélet, amely arra a következtetésre jutott, hogy a vállalat helyesen járt el a vádakkal szemben.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu