Az ANNO: Mutationem cyberpunk akciójáték demót és megjelenési dátumot kapott [VIDEO]

Ugrálások, harcok és rengeteg neon alkotja a pixel-art esztétikájú kalandot, az ANNO: Mutationemet, amely PS4-re, PS5-re és PC-re érkezik.

 

 

Az ANNO: Mutationem, amit a 2020 augusztusi State of Play-en történt leleplezése óta nyomon követünk, éppen a legjobbkor rukkolt elő újdonságaival, hiszen az éjszakai neonfényben úszó, futurisztikus metropoliszok szerelmesei a Cyberpunk 2077 hatalmas frissítésének és next-gen verzióinak hála most nyilván lelkesebben figyelik a híreket…

Az ANNO: Mutationem március 17-én jelenik meg PS4-re, PS5-re és PC-re

Az ANNO: Mutationem Noctis zord városába kalauzol el minket, ahol a Ghost in the Shellhez hasonló klasszikusok minden esszenciája megtalálható, egy az utolsó szegletéig részletekkel teli városi tájban. Főhősünk, Ann, elveszett testvérét keresi, ehhez pedig egy 2D-t és 3D-t vegyítő világot fogunk végigjárni, harci, platformos és RPG elemekkel.

 

 

 

 

2D-3D akció RPG elemekkel

 

Az alkotók leírása szerint főhősünk egy harcra kész magányos farkas, aki magasan képzett, hogy végrehajtsa személyes küldetését „egy olyan metropoliszban, amelyet megakonszernek, titokzatos peremcsoportok és szavakkal leírhatatlanul furcsa lények uralnak.”

Az ANNO: Mutationem 2022. március 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és PS5-re, a PlayStation Blog pedig megerősítette a játék standard és deluxe verzióját, amelyek olyan kiegészítőket tartalmaznak majd, mint a soundtrack és az artbook. Ha nem tudod kivárni, hogy kipróbáld, a ThinkingStars stúdió egy ingyenesen játszható demót is mellékelt a Steamre, amely már most elérhető.

Forrás: PlayStation.blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu