Robert Pattinson elmagyarázta Zoe Kravitznak a Final Fantasy VII iránti szenvedélyét, és ez a legaranyosabb dolog, amit ma látni fogsz [VIDEO]

Robert Pattinson, aki a The Batmanben a főszereplőt alakítja majd, egy interjúban nevetgélve és nosztalgiázva mesélt játékélményeiről a Macskanőt játszó színésznőnek.

 

A Final Fantasy VII egy olyan videojáték, amely egy egész generációt fémjelzett, a Squaresoft alkotása 1997-ben érkezett az első PlayStationre a videojátékok egyik legkedveltebb történetével és karakterével. Így van ez Robert Pattinson esetében is , aki nem szűnt meg többször is megmutatni szenvedélyét a nagyszerű videojáték iránt, amely saját bevallása szerint a kedvenc címe a franchise-ban.

A színész teljes mértékben új filmjét, a The Batmant népszerűsíti, a filmbeli partnerével, Zoe Kravitzzel együtt , aki Selina Kyle-t (Macskanő) alakítja a filmben. Egy francia Clique nevű műsornak adott interjúban a színész a legendás JRPG-ről beszélt a kérdezőnek, míg partnere, mivel nem játszott a játékkal, nem értette, miről beszélnek.

Ez vicces szituációhoz vezetett, amikor Pattinson belekezdett a szerelmi háromszögről beszélni, amelyben Aeris és Tifa elmerült. Pattinson bevallotta, hogy a kezdetektől fogva szerelmes volt Aerisbe, de Tifába is. A színész úgy jellemzi Aerist, mint „egy kedves lányt, akinek megvan az a szuperképessége, hogy mindenkit meggyógyítson és jobbá tegye a világot.”

„Szegény nő! Mindenkit meg kell gyógyítanunk, ez kimerítő,” viccelődött Kravitz. Pattinson a továbbiakban úgy jellemzi Tifát, mint egy szexi lányt miniszoknyában, és bevallotta, hogy neki nehéz volt a választás. És hát, itt vannak hatalmas SPOILEREK a Final Fantasy VII-ről, amit valószínűleg mindannyian tudtok, még akkor is, ha nem játszottatok a játékkal, mindenesetre figyelmeztetünk titeket. Pattinson visszaemlékezik Aeris halálára: „Így fedezik fel a férfiak, hogy mi a szerelem” – ítélte el.

Kravitz tovább viccelődik filmbéli partnerével, nevetgélés közben rámutat, hogy választási lehetőséget adnak nekünk, hogy „ki fog meggyógyítani mindenkit, vagy az, aki rövid szoknyában van.” Ha még nem játszottál a Square Enix 1997-es videojátékának remake-jével, a TheGeeknél a Final Fantasy VII Remake tesztjében írunk az elképesztő látványvilággal felvértezett új verzióról, amely szerepelt már a PS Plus-ban is és egy PlayStation 5-ös ingyenes ráncfelvarrást is kapott.

Ami pedig a The Batmant illeti: hétfőn jár le a film embargója, így holnap írunk majd a már nagyon várt filmről kritikát.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu