Fast & Furious 10: Jason Momoa megerősítette, hogy gonoszkodni fog

Jason Momoa alig várja, hogy a Fast & Furious 10-ben, a film-sorozat utolsó részében játssza a rosszfiút.

 

Vin Diesel Jason Momoával mérkőzik meg a Fast and Furious 10-ben. Miután korábban arról számoltak be, hogy Momoa csatlakozott a Fast családhoz a Fast 10 szereplőivel, a színész az Entertainment Tonightnak adott új interjújában beszélt szerepéről. Momoa ugyan nem árul el semmi konkrétumot az általa alakított karakterről, de megerősíti, hogy ő lesz a film gonosztevője, és az Aquaman sztárja nem is lehetne jobban elragadtatva, hogy eljátssza a főgonoszt.

„Mókás, eljátszhatom a rosszfiút, amit már egy ideje nem csináltam. Most már én leszek a rosszfiú. Egy nagyon-nagyon kirívó rosszfiú. Kell egy kis pikantéria!”

A múltban láthattuk Momoát gonosz karaktereket alakítani, példaként a Trónok harca Khal Drogo-ját. Azóta az Aquaman-filmek sztárjaként egyre inkább a hősiesség és az igazság szimbólumává vált, mint ahogy a DC-nél is. A Fast 10 lehetőséget ad neki, hogy egy nagy költségvetésű mozifilmben újra elmerüljön a sötét oldalában, és tekintve Momoa ugratását, miszerint egy „kirívó” gonosztevőt fog alakítani, úgy tűnik, hogy ennek a szerepnek izgalmasnak kell lennie.

A tizedik Fast-film Charlize Theront is visszahozza a főgonosz, Cipher szerepére, ami azt jelenti, hogy Momoa karaktere valamilyen módon együtt dolgozhat vele a főszereplők ellen. John Cena karaktere ugyanígy tett, mielőtt oldalt váltott, hogy csatlakozzon bátyjához az F9-ben, és Cena kifejezte, hogy szeretne visszatérni az utolsó filmekhez. Természetesen Vin Diesel visszatér a filmhez, valamint a főbb szereplők Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Tyrese Gibson és Sung Kang.

Láthattuk, hogy ez a franchise sokféle irányba terelődik a sorozat során, de valamikor véget kell érnie. Bejelentették, hogy még két film készül majd a Fast & Furious sztori lezárásaként, és hogy nagy durranással menjen ki, Vin Diesel behozott néhány nagy nevet, ezért Momoa legutóbbi castingja. Azt is remélte, hogy Dwayne „The Rock” Johnson visszatér a fináléba, bár Johnson világossá tette, hogy ezt nem teszi meg.

„Közvetlenül megmondtam [Dieselnek], hogy nem térek vissza a franchise-hoz” – magyarázta a The Rock a CNN-nek, elutasítva Diesel nyilvános könyörgését, hogy térjenek vissza. „Határozottan, de szívélyesen kezeltem a szavaimat, és azt mondtam, hogy mindig támogatni fogok a szereplők közül, és mindig szurkolok annak érdekében, hogy a franchise sikeres legyen, de nem volt esély arra, hogy visszatérjek. Vin legutóbbi nyilvános bejegyzése a manipuláció példája volt. Nem tetszett, hogy a poszton felnevelte a gyerekeit, ahogy Paul Walker halála sem. Hagyd ki őket belőle. Hónapokkal ezelőtt beszéltünk erről, és világosan megértettük.”

Hozzátette: „Mindvégig az volt a célom, hogy hálával és kegyelemmel fejezzem be csodálatos utazásomat ezzel a hihetetlen franchise-szal. Sajnálatos, hogy ez a nyilvános párbeszéd felkavarta az állóvizett. Ettől függetlenül bízom a Fast univerzumban és abban, hogy képes következetesen teljesíteni. a közönség számára… Igazán sok szerencsét és sikert kívánok korábbi sztártársaimnak és a stábtagjaimnak a következő fejezetben.”

Jelenleg a Fast & Furious 10 megjelenése 2023. május 19-én várható.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu