Angelina Jolie a Vértelenül című bosszú-thriller adaptációjára készül, miután új szerződést kötött a Fremantle-lel

MOZI HÍREK – A Kifutó a semmibe és sok más nagy sikerű film sztárja, Angelina Jolie 3 éves szerződést kötött a Fremantle céggel, és zöld utat adott a Vértelenül című könyv filmes adaptációjának.

 

 

Angelina Jolie, az ikonikus hollywoodi színésznő több film, tévésorozat és dokumentumfilm gyártására kötött szerződést a Fremantle-lel. A három évre szóló nemzetközi megállapodása zöld utat adott a színésznőnek, hogy eseti alapon producerként, rendezőként vagy főszereplőként szerepeljen mindegyikben, mivel olyan történeteket szeretne elmesélni, amelyek kifinomultak, erőteljesek és nemzetközi fókuszúak, beleértve a helyi nyelvű projekteket is.

Jolie megállapodásának első projektje Alessandro Baricco Vértelenül című nemzetközi bestsellerének adaptációja lesz, amelyet Olaszországban fog gyártani és rendezni.

A bestseller története arról szól, hogy „Manuel Roca ellenségei levadásszák őt, hogy megöljék, de nem találják meg Ninát, a legkisebb gyermekét, akit egy lyukban rejtettek el a parasztháza padlója alatt. A vérengzés után Tito, az egyik gyilkos felfedezi Nina csapóajtóját. Nina tökéletes ártatlanságának látványától elragadtatva hallgat. Mire felnő, Nina ártatlansága egészen mássá virágzik, és a háborús vadászok egymás után válnak békeidőben üldözötté.”

„Izgatottan várom, hogy egy ilyen szenvedélyes és előremutató csapattal dolgozhatok együtt, amely nemzetközi perspektívával rendelkezik” – mondta Angelina Jolie. „a szabadság, hogy fontos történeteket mesélhessünk el és juttassuk el a globális közönséghez” áll a hároméves szerződésének középpontjában – írja a Deadline.

Ez a megállapodás alapvető fontosságú a Fremantle egyik legfontosabb növekedési céljának teljesítésében, a top tehetségek szerződtetésében. A másik, a forgatókönyveket gyártó indie-k felvásárlása, tegnap a 30 éves olasz Lux Vide producer 70%-os részesedésének leleplezésével valósult meg.

Az üzlet egy hatalmas hetet indított el a Fremantle számára. Jennifer Mullin globális vezérigazgatót és Andrea Scrosati globális operatív igazgatót, valamint a Fremantle által támogatott De Maio Entertainment vezetőjét, Lorenzo De Maiót tartják a Jolie-üzlet mögött álló elméknek, utóbbi pedig stratégiai partner és tanácsadó a projektben.

„A Fremantle és Angelina osztozik abban a szenvedélyben és ambícióban, hogy a világ minden tájáról, a világ minden tájáról lenyűgöző történeteket meséljen el mindenki számára. Elfogadjuk és támogatjuk partnereink kreatív függetlenségét, és alig várjuk, hogy Angelinával együttműködve erőteljes és egyedi történeteket juttassunk el a globális közönséghez” – mondta Mullin.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu