Macskarajongók, nyugalom: a Stray fejlesztői megerősítették, hogy a játék 2022-ben érkezik

A régóta várt Annapurna-címet, a Strayt eredetileg az idei év első negyedévére tervezték, de késik.

 

 

Akinek esetleg nem ismerős a Stray címe, az „macskajáték” néven hallhatott már erről az igencsak eredeti programról. A Stray az Annapurna Interactive által támogatott projektek egyike, amely akkor keltette fel a játékosok figyelmét, amikor a PlayStation 5 bemutatóján bejelentették, azóta azonban nem sok hír érkezett róla.

Konkrét megjelenési dátum még nincs

Eredetileg 2022 első negyedévére tervezték a megjelenést, most márciusban járunk, és még mindig nincs megerősített megjelenési dátum. Az Annapurna azonban előbújt barlangjából, hogy megnyugtassa a kedélyeket, és megerősítette, hogy a játék még 2022 folyamán érkezik, tisztázva, hogy az előző State of Play-en miért nem voltak újdonságok.

A játék a BlueTwelve Studio fejlesztőcsapattól érkezik, akik egy olyan kalandot próbálnak majd nekünk kínálni, amelyben egy kóbor sikátormacska szerepébe bújunk egy cyberpunk világban, amelynek esztétikáját neonfények és a nyomornegyedek jelenléte teszi még színesebbé. A sarkunkban androidokkal, mindenféle fenyegetések közepette kell majd átvágnunk a városon, hogy megoldjuk a rejtélyt, ami körülveszi.

Mint említettük, a Stray még mindig nem rendelkezik megerősített megjelenési dátummal azon túl, hogy ígéretet kaptunk arra, hogy még idén érkezik. Ennek ellenére egyik hátrány sem akadályozza meg, hogy a PlayStation egyik legjobban várt játéka legyen 2022-re, a cím ugyanis kezdetben csak PC-re (a Steamen keresztül) és a Sony konzoljaira érkezik.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu