Star Trek: Paul Wesley kapta meg James Kirk kapitány szerepét a Strange New Worlds-ben

A Star Trek főszereplőjének, James Tiberius Kirknek ikonikus szerepét Paul Wesley kapta, aki egy repülőn találkozott William Shatnerrel.

 

 

Új Kirk kapitány lép a U.S.S. Enterprise fedélzetére, jelentette be a StarTrek.com és a Paramount+. A következő James T. Kirk nem más, mint Paul Wesley, aki régóta rajong a sorozatért.

„Paul egy kiváló színész, lenyűgöző jelenléttel rendelkezik, és egy üdvözlendő kulcsszereplő a sorozatban” – mondták Alex Kurtzman vezető producer, Akiva Goldsman és Henry Alonso Myers showrunnerek/vezető producerek közös nyilatkozatukban. „Mint mindannyiunk, ő is élethosszig tartó Star Trek-rajongó, és izgatottak vagyunk, hogy fogja magára szabni ezt az ikonikus szerepet”.

Paul Wesley Stefan Salvatore szerepéről ismert leginkább a Vámpírnaplók  című sorozatban a C.W.-en; amiért két People’s Choice Award-jelölést is kapott. Később, 2018-ban szerepet kapott a Tell Me a Storyban és jelenleg két horrorfilmben, a History of Evilben és a Flowers in the Attic: The Originben játszik a Star Trek: Strange New Worlds mellett.

A sorozat eredeti kapitánya, James T. Kirk, aki „bátran megy oda, ahol még senki sem járt”, a The Man Trap című epizódban debütált 1966-ban. Őt William Shatner alakította az egész franchise alatt. A kapitány híres volt arról, hogy gyakran elvesztette az ingét, ami minden bizonnyal népszerűvé tette őt a sorozat (és a színész) rajongói körében. Remélhetőleg Wesley tiszteletben tartja majd a karakter eme hagyományát.

A szerepet alázattal fogadta, hiszen gyerekkora óta nagy rajongója a Star Trek Univerzumnak. Még egy vicces kis történetet is megosztott a Twitterén arról, hogy egy repülőn találkozott Shatnerrel, az egykori kapitánnyal.

„Mélyen megtisztelve érzem magam és még mindig egy kicsit meg vagyok döbbenve, hogy eljátszhatom az utánozhatatlan James T. Kirköt. Gyerekkorom óta lenyűgözött az a fantáziadús világ, amelyet Gene Roddenberry teremtett. Nemrég felszálltam egy Los Angelesbe tartó repülőre, és felfedeztem, hogy a mellettem lévő üres ülésen ülő férfi az a bizonyos William Shatner, aki maga is épp most tért vissza az űrből. Alig tudtam két szót kinyögni, de végül sikerült köszönnöm és még el is beszélgettünk egy kicsit. Általában nem hiszek a sorsban, de ez több volt, mint véletlen. És persze, muszáj volt egy képet készítenem. Szóval köszönöm, Mr. Shatner, a jó társaságot. És köszönöm a nagy madárnak az égen, hogy egymás mellé szólt a jegyünk. Alig várom, hogy mindannyian láthassák Kirk kapitányunkat a képernyőjükön.”

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu