A The Walking Dead Emily Kinney-je elárulta, hogy mit terveztek eredetileg az 5. évadban Beth-tel

MOZI HÍREK – Emily Kinney nyíltan beszélt karaktere sorsáról a The Walking Deadben, és elárulta, miből jött rá, hogy ki akarják írni Beth-t a sorozatból az 5. évadban.

 

 

A The Walking Dead régi rajongói biztosan emlékeznek Emily Kinney-re, amint Beth Greene-t, Lauren Cohan Maggie-jének kisebbik testvére és Scott Wilson Hersheljének lányát alakította. Beth eredetileg a 2. évadban mutatkozott be, és néhány évadot sikeresen túlélt, mielőtt pályafutása hirtelen véget ért volna az 5. évad közepi fináléban. Ez azt a több epizódnyi történetszálat követte, amelyben Beth-t egy kórházban tartották fogva egykori rendőrtisztek.

A ComicBook.com szerint Emily Kinney a Fandemic „Fallen Heroes” paneljén beszélt a sorozat utolsó évadáról.

Elárulta, hogy az akkori showrunner Scott Gimple megkérte, hogy borotválja le a feje egy részét az 5. évadban való visszatéréséhez, miután az előző évadban eltűnt.

Kinney akkor még nem tudta, hogy karaktere abban az évadban meg fog halni, de mivel tisztában volt vele, hogy ez egy reális lehetőség, jobbnak látta visszautasítani a kérést, hogy beüljön a nullás gép alá:

„Scott Gimple egy nap arról beszélt nekem – nem tudom, emlékeztek-e rá, de [Bethnek] volt egy nagy sebhelye, amikor megjelentem a kórházban, valami rossz történt [Beth-szel], és volt egy nagy sebhelyem. Az volt az ötlete, hogy a heg a fejemen legyen, és a fejemet leborotválják – nem teljesen leborotválva, de összevissza, mindenhol. Azt mondtam: >>Oké, persze, mint elkötelezett színésznő, nagyon szeretném. Viszont ha arra gondolsz, hogy hamarosan megöljük [a karaktert], akkor kérlek, ne, mert ezek után szeretnék másik színészi munkát kapni!<< [nevet].”

Emily Kinney azt mondja, világossá tette, hogy teljesen hajlandó leborotválni a fejét, vagy adott esetben egyes részeit, de csak akkor, ha biztosítják róla, hogy a karaktere elég sokáig marad a színpadon ahhoz, hogy az a haj visszanőjön.

A színésznő valószínűleg tudta, hogy rossz jel, amikor a fejborotválás szempontja nem került bele a végleges forgatókönyvbe, bár továbbra is reménykedett Beth túlélésében.

„Végül nem volt benne a forgatókönyvben, hogy leborotválom a fejem. Szóval úgy voltam vele, hogy oké, nem feltétlenül gondoltam, hogy meg fogok halni… De örülök, hogy nem borotváltuk le a fejem.”

Beth halála után Emily Kinney újra eljátszotta a szerepet, amikor Tyreese-t (Chad Coleman) megölték a következő epizódban, az 5. évad közepén bemutatott premierben. Miközben Tyreese egy járkáló harapásának engedett, elképzelte, hogy Beth vele van a kocsiban, és azt mondja neki, hogy nem baj, ha elengedi. Évekkel később Kinney még egyszer feltűnt a sorozatban Rick (Andrew Lincoln) utolsó epizódjában is. Miközben Rick tiszta állapotban volt, Beth beszélt hozzá, és megjelent Rick múltjából származó emberek más holttestei mellett.

Forrás: Comicbook.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu