Norman Reedus agyrázkódást kapott a The Walking Dead utolsó epizódjának forgatása során

MOZI HÍREK – A The Walking Dead sorozatfináléjának munkálatai a Daryl Dixont alakító színésznek, Norman Reedusnak komoly megpróbáltatást okoztak.

 

 

Az élőhalottakkal való birkózás Daryl Dixon szerepében egy kicsit túlságosan is valóságossá vált Norman Reedus számára. Jelenleg az AMC nagy sikerű zombidrámája, a The Walking Dead szereplői és stábja a sorozat záró epizódján dolgozik, amely a hosszú ideje futó széria tizenegyedik és egyben utolsó évadát zárja le. A bejelentést Duane Charles Manwiller, a sorozat operatőre tette a forgatásról az Instagramon közzétett poszttal.

„A TWD utolsó epizódjának első napja. Itt vagyunk!!! Kezdődjön a buli!” – írta.

Alig néhány nappal később a Variety arról számolt be, hogy a Daryl Dixont alakító Norman Reedus agyrázkódást szenvedett egy forgatáson elszenvedett sérülés miatt. Az eset miatt néhány nappal elhalasztották a munkálatokat, hogy Reedus megfelelően felépülhessen, mielőtt visszatérne a forgatásra. Nem világos pontosan, hogy Reedus hogyan szenvedte el a sérülést, ami a sorozat fizikalitását tekintve többféleképpen is történhetett. A jó hír, hogy a színész „jól gyógyul”. Várhatóan hamarosan vissza is tér a forgatásra, hogy a The Walking Dead többi szereplőjével és a stábbal együtt befejezze a szériát.

„Norman agyrázkódást szenvedett a forgatáson. Jól gyógyul és hamarosan visszatér a munkába. Köszönjük mindenkinek az aggódást” – mondta Reedus publicistája.

Norman Reedus már a The Walking Dead első évada óta része a sorozatnak. Bár nem szerepelt az eredeti képregényekben, amelyeket Robert Kirkman író készített, gyorsan a rajongók kedvencévé vált, ami nagyrészt Reedus alakításának köszönhető. Mivel azóta az eredeti évad szinte minden főszereplője távozott, Daryl és Carol (Melissa McBride) feladata, hogy az eredeti történetet továbbvigye az új sorozatban.

A tizenegyedik és egyben utolsó évad epizódjait az amerikai közönség vasárnap esténként láthatja, amikor a The Walking Dead az AMC csatornán kerül adásba. Nálunk a Netflixen lesz majd megtekinthető.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu