Postal 4: No Regerts: rá jellemző időpontban lép ki a korai hozzáférésből [VIDEO]

A Running With Scissors két és fél évig hagyta korai hozzáférésben a játékát, ami nemsokára „végleges” változatúra fejlődik.

 

A nyílt világú belső nézetes lövöldözős játék (jó, azért ennél többet is lehet a Postalban csinálni, de hadd ne írjunk példákat…) 2019. október 14-étől érhető el a Steamen early accessben. De már nem sokáig. A teljes változat a korai hozzáféréses verzióhoz képest több tartalommal is újít. Például Postal Dude hangjaként választhatjuk Rick Huntert és Corey Cruise-ot, esetleg a Duke Nukem hangjaként ismert Jon St. John is bevethető erre a feladatra.

Öt napunk van a játékban, ahol felrúghatjuk a szabályokat. Rengeteg házinmunka, erősebb grafika, új rádióállomások… lesznek érdekességek, illetye achievementek és gyűjtögethető tárgyak is Edensin területén (Kunny, Krotchy, Larry the Crab). A megjelenés után évekig támogatni fogja a stúdió a játékot. Április 20-án mindegyik fő zenei streamelő platformon felbukkan a soundtrack, majd a játék rajtja után heteken, hónapokon keresztül jönnek ingyenes tartalmak (új fegyverek, mellékküldetések, teljesítménybeli javítások, grafikai frissítések, kooperatív multiplayer). Lesznek fizetős DLC-k is, amikkel a világ is bővülni fog (és Postal Dude mentális egészsége is megmarad).

Az egy héten át tartó kalandok során persze bevethetjük húgyhólyagunkat is (ezt itt szintén nem kellene részleteznünk…), de a lényeg egy ránk reagáló, már-már túlzottan is poénos nyílt világú sandboxon van. Edensin városa napról napra bővül a küldetésekkel, helyszínekkel és játékmenettel kapcsolatos rendszerekkel. Átkatapultálhatjuk az Amerikából menekülő embereket Mexikóba, a bidével oszthatjuk a szent igét, a Kunny-szigeten egy pornósztárból lett DJ (nem Niki Belucci…), Carter Cruise zenél; egy virtuális világba léphetünk, hogy egy D-kategóriás (itt nagy eséllyel a hím nemiszervet takarja a rövidítés…) fejlesztő játéka elkészüljön, de vannak még itt húsevő falusiak, wcpapír-szektások, szó szerint aranyásók, és a rendőrség is vár ránk.

A kitalált arizonai kisvárosban rajtunk áll, miképp teljesítjük a feladatunkat (pacifistaként, erőszakosan, drogos hallucinációkkal megspékelve). A Postal 4: No Regerts jelentősen bővült az early access során, és az 1.0 verzióval a legjobb modern Postal-élményt fogja kínálni, képviselve mindazt, ami a sorozatot kedveltté/gyűlöltté tette az utóbbi huszonöt évben. A kutyát meg lehet simogatni és… nos, egy vagina-tematikájú vidámparkba is elmehetünk.

A Postal 4: No Regerts április 20-án rajtol el Steamen, GOG-on és Green Man Gamingen.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu