A Zelda: Breath of the Wild 2 2023-ra csúszik, hogy „teljesen egyedi élményt” nyújthasson [VIDEO]

A közelgő Nintendo Switch-exkluzív Zelda-kalandot 2022-es megjelenésre tervezték; végül tovább kell várnunk.

 

 

Nagy izgalommal indultunk neki a 2022-es évnek: a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 sokak érdeklődését – és lelkesedését – felkeltette. Sajnos, bár a Nintendo többször is megismételte, hogy a megjelenés továbbra is 2022-ben esedékes, mégis úgy tűnik, várnunk kell, hogy élvezhessük a sorozat következő kalandját.

Ezt az információt magától Eiji Aonumától, a The Legend of Zelda franchise producerétől és a saga ikonikus alakjától hallhattuk.

Egy videón keresztül, amelyet a hír alatt láthattok, nyilvánosan elnézést kér a közösségtől, és 2023 tavaszára tűzte ki a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 megjelenését.

A nyilatkozatban Aonuma nem magyarázza meg a döntés okait, csupán annyit mondott, hogy a „teljesen egyedi élmény” megteremtése érdekében hosszabbítják meg a fejlesztési időt. Ezután felidézi a cím néhány kulcsfontosságú funkcióját, mint például az égben lévő terepeken való felfedezést, valamint a vadonatúj harc- és játékmechanikákat az egyéb kiegészítések mellett.

Aonuma további kommentárjai nélkül tehát várnunk kell arra, hogy az ikonikus karakter valamikor jövőre mutassa be felejthetetlen kalandját. Némi rosszmájúsággal muszáj megjegyezni: lassan az számít „teljesen egyedi élménynek”, ha egy játék kivételesen tartani tudja a kitűzött megjelenési dátumát. Addig is tovább elmélkedhetünk a Nintendo által a játékba épített innovatív mechanikákról, amelyek közül néhányat már részleteztek is új szabadalmakkal, valamint a hivatalos névről, amiről egyelőre semmi fogalmunk sincs.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu