Két részes lesz Zack Snyder legújabb filmje, a Rebel Moon

MOZI HÍREK – A Netflixen debütál Zack Snyder legújabb filmje, a Rebel Moon, amely egyúttal egy új univerzumot is hoz.

 

Tavaly értesültünk arról, hogy Snyder újabb nagyszabású filmet alkot. Az új sci-fi filmet eredetileg Star Wars-filmnek szánta, de mivel a Lucasfilm elutasította, a Netflix vette meg az ötletet. A film egy fiatal nőről szól, aki „a galaxis hódítóival szemben felemelkedő ellenállás arcává válik”.

Ugyan a filmet eredetileg Star Wars-történetnek tervezték, a rendező így lehetőséget kapott arra, hogy szabadabban építkezzen, saját történetet és világot alkosson. És tudjuk, hogy Snyder mindig előre gondolkodik. Az Army of the Dead után megkaptuk az Army of Thieves-t, a Planet of the Deaddel pedig saját univerzumot hozott létre. Valószínű, hogy a Rebel Moon univerzum sem áll meg egyetlen filmnél, a Netflixen a bemutató után újabb spinoffok jöhetnek.

A filmben Sofia Boutellát láthatjuk a főszerepben. Mellette Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Doona Bae, Rupert Friend, Stuart Martin, Ray Fisher, Cary Elwes, Corey Stoll, Michiel Huisman és Alfonso Herrera tűnik fel a vásznon. A forgatás a vége felé tart, és a Netflix azon gondolkodik, hogy az eredetileg tervezett egyetlen film helyett két részben jelenteti meg.

Zack Snyderről tudjuk, hogy nem idegen tőle a hosszú filmek rendezése. A rajongók nyomására megalkotott 4 órás Igazság Ligája, és a több, mint 2 órás Army of the Dead jó példák arra, hogy igyekszik mindent belevinni a filmjeibe. Úgy tűnik, hogy a közelgő Rebel Moon is részletgazdagabb lesz, mint korábban gondoltuk volna, mivel kétrészes filmnek készül.

A film kettéosztásának a híre a The Hollywood Reporter-től származik. Az Igazság Ligája az HBO Max-on valóban nagyszabású volt, de talán túl nagy is. A Netflix inkább két különálló filmre osztja a történetet, és ha a két rész fogadtatása kedvező lesz, akkor spinoffok következnek majd. A Holtak seregének sikere után nem lenne meglepő, ha a Rebel Moon egy újabb filmes univerzum első lépéseként debütálna.

A Rebel Moon eddig csak keveset tudhatunk, mindenesetre bátor lépés egy már ismert franchise segítsége nélkül, a semmiből új világot építeni.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu