Vajon milyen sors vár a Better Call Saul Kim Wexlerjére? Rhea Seehorn már tudja

MOZI HÍREK – A Better Call Saul Kimjéről nem tudni még, mi is vár rá a sorozat hatodik évadában, ugyanis a később játszódó Breaking Badben nem szerepel. Az őt alakító színésznő, Rhea Seehorn most elárult egy-két részletet.

 

Holnap debütál az AMC-n a Better Call Saul utolsó évada, amely valószínűleg rengeteg érdekes fordulatot és cselekményszálat tár majd a nézők elé. Sokakban felmerülhet a kérdés, tekintettel arra, hogy a Better Call Saul a Breaking Bad előzménysorozata, hogy mi is lesz azokkal a karakterekkel, akik nem szerepelnek az eredeti sorozatban, csak itt a Saulban. Nem tudhatjuk egyelőre, hogy mi vár Tony Dalton Lalójára, Michael Mando Nachójára és Patrick Fabian Howardjára. Úgyszint rejtély, hogy mi történik majd Kim Wexlerrel, aki szintén nem szerepel a Breaking Badben. Rhea Seehorn, a Kimet alakító színésznő már tudja természetesen, így most megosztott egy-két – elég ködös – részletet.

Az Entertainment Weeklyvel beszélgetve Seehorn elárulta, hogy az utolsó évad mindenképp megdöbbenti majd a rajongókat, Kim számára pedig közeleg a „leszámolás napja”, amely igen érzelmes lesz.

„Nem tudja tovább különválasztani a belsőt és a külsőt. Kim számára predesztinálva volt a leszámolás napja – és ez el is jön. Lesújtó, elgondolkodtató, izgalmas, gyönyörű, körömrágós és fergeteges. Lélegzetelállító, elgondolkodtató, megdöbbentő és sokkoló évad.”

Kimnél a legutóbbi évadban ott veszettük el a fonalat, amikor bosszút tervezett Howard Hamlin ellen annak Saullal/Jimmy-vel való közös múltja miatt. Jimmy ebben megpróbálta megakadályozni a nőt, de nem sok sikerrel. Arra, hogy ez végül milyen végkimenetelt kap, a sorozat utolsó részeiben kapjuk csak meg a választ.

„Nem tudom pontosan megmondani, hogy [Jimmy és Kim] mit folytatnak vagy nem folytatnak az 5. évad után. De azt mondhatom, hogy a fonalat nem ejtjük el, amely azt fejtegette, hogy Kim viselkedése hátterében mennyiben áll Jimmy és mennyi maga Kim sajátja. Illetve ez fordítva is megáll. Nagyon izgalmas, de nyomasztó is nézni őket. Különösen Kimet.”

Természetesen ezek után sokakban felmerül az aggodalom, hogy Kim számára nem ér jó véget a történet, illetve, hogy a karakternek nem túl sok esélye van arra, hogy élve megússza a bonyodalmakat. Ezekre a reakciókra szintén reflektált Seehorn:

„Nem is tudom megfogalmazni, mennyire hálás vagyok azért, ahogy a rajongók megítélik a karakteremet és a karakterem alakítását. Érzem az aggodalmat. Megállítanak az utcán, hogy kifejezzék aggodalmukat Kimmel kapcsolatban… Azt mondanám nekik, hogy én is aggódom Kimért. És most, hogy már tudom a befejezést, hagyom, hogy maguk is végigéljék a történetet.”

Kimnek talán az életébe fog kerülni a Jimmy-vel való kapcsolata, talán nem, ha lelép Albuquerque-ből és maga mögött hagyja a férfit. Egyelőre még a városban tartózkodik az ötödik évad befejezése alapján, titokban, hogy Saul bűnözőtársai ne szerezzenek tudomást róla, amíg a férfi el nem hagyja a várost. Mindenesetre nem sok esély van arra, hogy happy end-et kapjon a páros. Mindenesetre mindezt hamarosan megtudhatjuk, a hatodik évad április 18-án debütál az AMC-n.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu