Aaron Paul már alig várja, hogy találkozzon valakivel a Better Call Saul utolsó évadában

MOZI HÍREK – Bryan Cranston és Aaron Paul a Better Call Saul utolsó évadában újra eljátsszák Walter White és Jesse Pinkman szerepét, és Paul már alig várja.

 

 

A Better Call Saul társalkotója, Peter Gould megerősítette Bryan Cranston és Aaron Paul feltűnését a sorozat utolsó évadában. Paul mostanában elfoglalt ember, aki gyönyörű négyhetes gyermekével foglalkozik, miközben a Westworld negyedik évadának és a Riley Stearns-film, a Dual sajtótájékoztatóját végzi Beulah Koale és Karen Gillan (aki önmaga két változatát alakítja) főszereplésével. Arra azonban nem számított, hogy a Better Call Saulról fog sajtótájékoztatót tartani, így még őt is kellemesen meglepte, hogy Gould végre megengedte, hogy lerántsa róla a leplet.

„Először is, annyira boldog vagyok, hogy végre beszélhetek róla!”

„A Breaking Bad és az ehhez hasonló sorozatok, valamint a Better Call Saul mind titokzatosságba és rejtélybe burkolóznak. Szóval boldog vagyok, hogy végre beszélhetek róla. Hogy őszinte legyek, egy kicsit megdöbbentett, hogy beszélhetek róla. Azt hittem, hogy a terv az volt, hogy akkor leplezzük le, amikor az epizódok adásba kerülnek, de most itt vagyunk.”

Paul öt évadon át játszotta Jesse Pinkmant, a drogdílert és Walter White kísérőjét, a Breaking Bad című, mérföldkőnek számító sorozatban, amely újradefiniálta a tévés főszereplőt és azt, hogy a közönség hogyan tekint az antihősökre. Alakításáért Emmy-díjat kapott. Azóta a Bojack Horseman című sötét hangulatú Netflix animációs sorozatban is ő adta az egyik kedvelt karakter hangját, emellett pedig több filmben, például Az élet árában is főszerepet játszott.

Az AMC sikersorozatához kapcsolódó Better Call Saul című, szintén nagy sikerű sorozat több évada alatt Paul és sztártársa, Cranston lelkesen találgatták, hogy vajon visszatérnek-e a sorozatba.

„Bryan és én állandóan erről beszélgettünk, hogy >>vajon megtörténik-e?<< Mert rajongói vagyunk a Better Call Saulnak, de hogyan fog ez megtörténni? Tudod, hogy fog ez megtörténni? Mert még mindig öregszünk, nem mintha nem öregednénk. Szóval kíváncsi voltam, hogy történik majd meg.”

Öt évad és sok átívelő karakter után Paul és Cranston megkapták a hívást, hogy újra felbukkanjanak az utolsó évadban, ami minden bizonnyal egy epikus reunion lesz, ami mindkét sorozat rajongóit kielégíti majd. Azonnal tudta, amikor a Breaking Bad alkotója, Vince Gilligan egy nap felhívta őt a kaliforniai Los Feliz-i otthonában.

„Üdvözítő, izgalmas telefonhívás volt. Tudod, tudtam, abban a pillanatban, amikor Peter és Vince a vonalban volt velem, tudtam, hogy ez lesz a beszélgetésünk.”

Hogy Paul és Cranston hogyan és mely epizódokban fog feltűnni, egyelőre nem tudni, de Gilligan azt ígéri, hogy „ez a két világ olyan módon keresztezi egymást, amit eddig még nem láttatok, az biztos.” A Better Call Saul hatodik és egyben utolsó évadának premierje április 18-án lesz az AMC-n.

Forrás: Indiewire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu