A Halloween Ends lehet a „legbrutálisabb” az egész szériából?!

MOZI HÍREK – A Halloween Ends exkluzív CinemaCon-felvételein Laurie utoljára áll szemben Michael Myersszel – a nézők szerint megrázó volt, amit láttak…

 

 

A CinemaCon 2022-en mutatták be az első felvételeket a közelgő horror folytatásából és a Halloween franchise befejezéséből, a Halloween Ends-ből, amelyben Laurie Strode és Michael Myers utoljára áll szemben egymással. A felvételek leírása a ComicBook.comról, Cam Bonomolo jóvoltából érkezett, aki jelen volt az eseményen, és a nézők izgatottan várhatják, hogy a két horror ikon még egyszer utoljára összecsapjon.

„44 évvel ezelőtt született meg a félelem arca” – kezdődött a CinemaCon exkluzív trailere.

Ami ezután következik, az a korábbi „Halloween-kirándulásokból” származó képsorok részletei, köztük „klasszikus felvételek John Carpenter HALLOWEEN-jéből”, valamint egy gyilkossági montázs, amely „Michael Myers áldozatait mutatja be ’78 és 2018 Halloween éjszakáján.”

„Minden sikoly. Minden ijesztés. Minden vágás. Ide vezetett” – folytatódik a trailer. Ezután néhány új anyag kezdődik, amely Laurie Strode-ot mutatja, amint „nehezen lélegzik, miközben egy sötét szekrényben rejtőzik”, miközben „Michael Myers egy késsel a kezében egy konyhában ólálkodik.” A klip aztán akcióba lendül, amikor „Laurie nekiront Michaelnek és lecsap rá”, amit „brutális harcként” írnak le.

Michael Myers ezután „megragadja Laurie haját, és arccal előre egy üvegszekrénybe csapja.” Laurie megragadja a kését, és beledöfi Michael kezébe. A trailer „úgy ér véget, hogy Michael az asztalon fekszik. Laurie egy henteskéssel áll a zsákmánya fölött. HALLOWEEN VÉGET ÉR.” A Halloween Kills utolsó pillanatait követően valószínűleg a brutalitás lesz a legfontosabb dolog Laurie fejében, ami a Halloween Ends-t a sorozat legszemélyesebb és legdurvább részévé teheti.

A Halloween Ends David Gordon Green rendezésében, Green, Danny McBride, Paul Brad Logan és Chris Bernier írásával 2022. október 14-én kerül a mozikba a Universal Pictures gondozásában.

Forrás: Comicbook.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu